Mentalność ludzi - tak ogólnie...
arek7777777 http://pl.youtube.com/watch?v=W08QrKRZ3k8 masz tu tego Durnego człowieka dramat....
a co do robienia siary to sie zgadzam większość bikierow kreci siara jaka robia w około siebie lobią być w centrum uwagi a jak ktoś im zwróci uwagę to obrzucają mięsem !!
a co do tego tematu to mogę się założyć że ci co robią takie jazdy i nie umieją sie zachować w ogóle tego nie przeczytają, do tego tematu chyba wchodzą ci którzy tak naprawdę chcą wyrazić swoje zdanie o takich bez mózgach i debilach !!
a co do robienia siary to sie zgadzam większość bikierow kreci siara jaka robia w około siebie lobią być w centrum uwagi a jak ktoś im zwróci uwagę to obrzucają mięsem !!
a co do tego tematu to mogę się założyć że ci co robią takie jazdy i nie umieją sie zachować w ogóle tego nie przeczytają, do tego tematu chyba wchodzą ci którzy tak naprawdę chcą wyrazić swoje zdanie o takich bez mózgach i debilach !!
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
-
- Kontakt:
ogólnie to nie wiem co jest złego w propagowaniu innych wyznań, no chyba że propaguje się coś takiego:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C4%8 ... _Spaghetti
sorki za offtop

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C4%8 ... _Spaghetti
sorki za offtop

Back in black
re5pect
greenman
Dragon-kr
jakby to byl PB to dal bym wam "props'a"
nie cierpie ludzi ktorzy jezdza tylko po to aby pokazac ze sa fajni, ze czego to oni nie skocza itp. a rower kupili rodzice jako nowa zabawke. a co do robienia jej to sam nie jestem bez winy bo roznie sie czasami robilo :/ fajki NIESTETY pale i to juz dluuugo.. jakies 6-7 lat za dlugo.. i nie pale po to by przyszpanowac tylko poprostu od uzaleznienia.. ale moje noworoczne postanowienie ambitne jest..
koniec robienia siary GDZIEKOLWIEK.
only bike & FUN reszta won ];>
Lans OUT!!
a co do walki z bogatymi dziecmi ktorzy to przyjezdzaja do lasu to po prostu zlewac. sami pomyslcie co tak naprawde was irytuje bardziej, jak ktos was wylkina czy jak ktos nie zwraca na was uwagi i udaje ze nie istniejecie??
obojetnosc otoczenia takich ludzi najbardziej boli
ostatnio znajoma wpadla na genialny pomysl, "kupie sobie rozowe pussy" pytalem dlaczego a ona ze "o tak bo chce taka zachcianka bo mi rodzice kupia bo mnie stac itp" i w tym momencie stracila w moich oczach wiele bo niecierpie ludzi ktorzy nie chca roweru aby jezdzic 4FUN tylko chca rower zeby pokazac innych ze oni maja ich stac i sa lepsi pozniej przyjezdzaja na miejscowki tylko gadaja ze oni maja to czy tamto ze moje duro to kicha a ich 888 to super sprzet.. ja zawsze wolalem zarobic na rower bo frajda jezdzenia na wlasnym to jest to ;/ jej kupia PUSSY za 800 zl a ja wlasnie wrocilem z roboty zeby zarobic 100 PLN na duro bo stare kupione za 100 PLN 2 lata temu juz troche wymiekka bebechy sie rozsypuja
ogolnie niestety gimnazjum psuje ludzi.. jestem rocznik 91" i niestety w gimnazjum nabralem sporo szczeniackich nawykow ktorych sie pozbylem/pozbywam w gimnazjum kazdy chce sie pokazac w nowej szkole z jak najlepszej strony a jak sie pokazac?? przylansowac ze ma sie to czy tamto ze sie pali pije itp.. na szczescie troche oleju w glowie mam i np w zimie smigajac w kalesonach smiali sie ze tak chodze a ja sie smialem z nich ze to im "jajka" zamarzaja :> kumpel i jego brat roczniki 92" i 96" to dopiero jest tragedia.. kiedys wbijam do niego kolo 19 a oni jeszcze w lozkach nie wstali jeden na pc u siebie drugi w lozko z laptopem wolaja "mama przynies herbate i ciasto" "niechce tej herbaty bo niedobra zrob nowa" "a przynies mi to" po prostu az mi sie slabo zrobilo.. wszystko robia rodzice i tak nietety coraz czesciej..
greenman
Dragon-kr
jakby to byl PB to dal bym wam "props'a"

koniec robienia siary GDZIEKOLWIEK.
only bike & FUN reszta won ];>
Lans OUT!!
a co do walki z bogatymi dziecmi ktorzy to przyjezdzaja do lasu to po prostu zlewac. sami pomyslcie co tak naprawde was irytuje bardziej, jak ktos was wylkina czy jak ktos nie zwraca na was uwagi i udaje ze nie istniejecie??
obojetnosc otoczenia takich ludzi najbardziej boli

ostatnio znajoma wpadla na genialny pomysl, "kupie sobie rozowe pussy" pytalem dlaczego a ona ze "o tak bo chce taka zachcianka bo mi rodzice kupia bo mnie stac itp" i w tym momencie stracila w moich oczach wiele bo niecierpie ludzi ktorzy nie chca roweru aby jezdzic 4FUN tylko chca rower zeby pokazac innych ze oni maja ich stac i sa lepsi pozniej przyjezdzaja na miejscowki tylko gadaja ze oni maja to czy tamto ze moje duro to kicha a ich 888 to super sprzet.. ja zawsze wolalem zarobic na rower bo frajda jezdzenia na wlasnym to jest to ;/ jej kupia PUSSY za 800 zl a ja wlasnie wrocilem z roboty zeby zarobic 100 PLN na duro bo stare kupione za 100 PLN 2 lata temu juz troche wymiekka bebechy sie rozsypuja

ogolnie niestety gimnazjum psuje ludzi.. jestem rocznik 91" i niestety w gimnazjum nabralem sporo szczeniackich nawykow ktorych sie pozbylem/pozbywam w gimnazjum kazdy chce sie pokazac w nowej szkole z jak najlepszej strony a jak sie pokazac?? przylansowac ze ma sie to czy tamto ze sie pali pije itp.. na szczescie troche oleju w glowie mam i np w zimie smigajac w kalesonach smiali sie ze tak chodze a ja sie smialem z nich ze to im "jajka" zamarzaja :> kumpel i jego brat roczniki 92" i 96" to dopiero jest tragedia.. kiedys wbijam do niego kolo 19 a oni jeszcze w lozkach nie wstali jeden na pc u siebie drugi w lozko z laptopem wolaja "mama przynies herbate i ciasto" "niechce tej herbaty bo niedobra zrob nowa" "a przynies mi to" po prostu az mi sie slabo zrobilo.. wszystko robia rodzice i tak nietety coraz czesciej..
Witam
Mnie szlak trafia jak widze takie cos ....MAGIK_KRK_PLMAGIK_KRK_PL Dobrze Mowisz Ja jestem 92 heh Ale troche mozgu mam. poszedłem teraz do nowej szkoły... Kazdy zgrywa bohatera Co weekend Sie chwalą jacy to najębani nie byli
jaka impreza to tamto
Masakra gówniarze w moim wieku Myslą tylko dropsy picie Jointy... Takie Piepszenie wogule tego nierozumiem . Wiadomo można się pobawic ale z kultura...i z umiarem do wieku !!! Niektórzy ludzie mają tak idiotyczne myslenie Ze masakra... Kumpel z klasy łysy Dres chodzi z nożami kastetami do szkoły zgrywa cwaniaka a tak naprawde jedno szczałowiec !!!! Za dużo filmów niewiem czasami sie zastanawiam czy ja jestem zacofany jakis czy ci ludzie sa rąbnięci... Powiedziłem kumplowi ze jezdze na biku A on do mnie z hasłami A ***** z ciebie na rowerze pedałowac lepiej bys sie na imprezke przeszedł jointa zapalił itp
pozdro dla was Normalnych Ludzi !!!! 
Mnie szlak trafia jak widze takie cos ....MAGIK_KRK_PLMAGIK_KRK_PL Dobrze Mowisz Ja jestem 92 heh Ale troche mozgu mam. poszedłem teraz do nowej szkoły... Kazdy zgrywa bohatera Co weekend Sie chwalą jacy to najębani nie byli

jaka impreza to tamto

http://www.pinkbike.com/photo/3710126/ <-ridee!
kaczor928
dokladnie. jak poszlem do mnie do technikum jak sie dowiedzieli ze smigam na rowerze to zaraz teksty typu
"pojeba....."
"a rower to pyta lepiej motor"
no ale wybralem to co mi sie podoba i co mi radosc przynosi, tak samo z imrezami piciem i innymi uzywkami. na imrezy nie chodze (wyjatki to sylwester urodziny kogos ze znajomych ale nie imprezy co weekend i powrot na czworaka do domu) napic piwa sie lubie oczywiscie nie tak ze codziennie bro tylko powiedzmy ide do kumpla na film posiedziec pogadac to sie wypije 2-3 piwa i tyle, pijany nie jestem i o to chodzi. a nie to ze wypije 0.5 l i pojde spac. mozna sie napic ale wszystko z umiearem. nie sztuka na imprezie wypic 1 l i pojsc pod stol spac. sztuka to wypic 0.5l i zachowywac sie normalnie !
a co do uzywek to tragedia ja zawsze mowie nie dziekuje bo do dobrej zabawy mi to nie potrzebne. juz sie przekonalem ze to shit jest i to jeszcze za jakby nie patrzec troche grosza
dokladnie. jak poszlem do mnie do technikum jak sie dowiedzieli ze smigam na rowerze to zaraz teksty typu
"pojeba....."
"a rower to pyta lepiej motor"
no ale wybralem to co mi sie podoba i co mi radosc przynosi, tak samo z imrezami piciem i innymi uzywkami. na imrezy nie chodze (wyjatki to sylwester urodziny kogos ze znajomych ale nie imprezy co weekend i powrot na czworaka do domu) napic piwa sie lubie oczywiscie nie tak ze codziennie bro tylko powiedzmy ide do kumpla na film posiedziec pogadac to sie wypije 2-3 piwa i tyle, pijany nie jestem i o to chodzi. a nie to ze wypije 0.5 l i pojde spac. mozna sie napic ale wszystko z umiearem. nie sztuka na imprezie wypic 1 l i pojsc pod stol spac. sztuka to wypic 0.5l i zachowywac sie normalnie !
a co do uzywek to tragedia ja zawsze mowie nie dziekuje bo do dobrej zabawy mi to nie potrzebne. juz sie przekonalem ze to shit jest i to jeszcze za jakby nie patrzec troche grosza
Nooo Ogólnie to tak jest Juz mnie to tak denerwuje !!!!
Ja tez mam w dupie imprezy
Kasa idzie tak ze masakra !!!Wole se kupic cos do rowerka bo to mnie cieszy. A tam ktos pisał o panienkach PORAZKA .... Jak nie masz golfa 3 Po WIES TUNING to masz lipe laski patrza na to ile masz kasy jakie masz auto jak się ubierasz itp poprostu żalll. Ciężko znajsc normalną Dziewczyne !!!! teraz laski w wieku 14/15 lat puszczają sie z kolesiami co mają 20 Lat co to kurrrr.... ma byc ???mysla ze sa swietne!! oj poprostu żalll... Fajnie ze ktoś załozył taki temat.... Mozna popisac i poczytac opinie normalnych ludzi !!!!:D

Mnie osobiście najbardziej denerwuje, że póki nie śmigasz 5 lat nie napierdalasz nie wiadomo jak nie możesz mieć dobrego roweru. Jeśli ktoś zaczyna jeździć na drogim rowerze to od razu wszyscy mu za dupą gadają, że nie umie jeździć a taki rower sobie kupił i ile lat oni zbierali na dobry rower, na czym zaczynali. Co to za podejście? To jest najbardziej żałosne i najczęstsze podejście polaków. Ale żeby nie było, że zazdrość to mówi się że tylko się lansują i nie potrafią jeździć. Pewnie niektórych i irytuje że ktoś zaczyna na lepszym sprzęcie niż on jeździ teraz. Ale tak trzeźwo myśląc czy ma to jakikolwiek sens?
kaczor928
niestety.. chociaz nie zawsze.
czesto tez wybieraja chlopaka nawet w swoim wieku tylko dlatego ze jest "wylansowany" w szkole na miescie, jest prawie jak EMO itp. znam taki przypadek dziewczyny ktora dobiera znajomych poprzez korzysci np. ten zna tego tego i tamtego i ma dojscie do tego to bedzie moim dobrym kolega.. to mnie az irytuje. tacy ludzie sa zaklamani i nie sa niczego warci. niestety.. ale nie widza w tym nic zlego..
Holezm
dla mnie to normalne ze kazdy chce miec good bike ale w granicach rozsadku. ktos chce juz miec ten rower i zobaczyc jak to jest to np NS core2 za chyba 2k i mozna smigac jak sie nie spodoba zawsze na sell albo do xc moze zostac a nie pakowanie 9k w rower a pozniej stwierdzic ze mi sie niechce
do wszystkiego trzeba dojsc powoli.
ja do tej pory mam duro, dzis kupilem nowe bo stare zaczynalo wymiekac, tak samo rama, jakis padaka DARTMOOR SS stery zintegrowane itp. dropy po 4 m i nic trzyma sie. uznalem ze w cos dobrego bede inwestowal w miare powiekszania umiejetnosci, np uznam ze amor juz nie wystarcza to kupie cos lepszego. np rozwala mnie jak ktos smiga tragedia mysli ze jest pro bo ma np 888 czy 66 albo gada a ze JUCY 7 lipa bo sie za bardzo grzeje kupie CODE a taka jest prawda ze nie jest to na ogol potrzebne. myslenice zjezdzam z jednym hamplem ( HAYES HFX9) i mi wystarcza kiedy bede jezdzil np jak Samuel Hill to kupie taki sprzet jak on, dopulki nie jezdze za dobrze po co mi taki dobry sprzet?? to chyba cos normalnego.
dlaczego np. nie kupujesz stanika? bo ci to niepotrzebne. dlatego ktos ravzej nie powinien od poczatku smigac na wypas sprzecie bo mu to na poczatku tez raczej nie potrzebe
ja mam takie podejscie i mozecie mnie zjesc na forum nie zmienie go 
EDIT: jeśli ktoś moze niech wrzuci link do tego artykulu
juz mam
jesli ktos by chcial daje PDF
http://rapidshare.com/files/179326268/W ... 1_0209.pdf
niestety.. chociaz nie zawsze.
czesto tez wybieraja chlopaka nawet w swoim wieku tylko dlatego ze jest "wylansowany" w szkole na miescie, jest prawie jak EMO itp. znam taki przypadek dziewczyny ktora dobiera znajomych poprzez korzysci np. ten zna tego tego i tamtego i ma dojscie do tego to bedzie moim dobrym kolega.. to mnie az irytuje. tacy ludzie sa zaklamani i nie sa niczego warci. niestety.. ale nie widza w tym nic zlego..
Holezm
dla mnie to normalne ze kazdy chce miec good bike ale w granicach rozsadku. ktos chce juz miec ten rower i zobaczyc jak to jest to np NS core2 za chyba 2k i mozna smigac jak sie nie spodoba zawsze na sell albo do xc moze zostac a nie pakowanie 9k w rower a pozniej stwierdzic ze mi sie niechce
do wszystkiego trzeba dojsc powoli.
ja do tej pory mam duro, dzis kupilem nowe bo stare zaczynalo wymiekac, tak samo rama, jakis padaka DARTMOOR SS stery zintegrowane itp. dropy po 4 m i nic trzyma sie. uznalem ze w cos dobrego bede inwestowal w miare powiekszania umiejetnosci, np uznam ze amor juz nie wystarcza to kupie cos lepszego. np rozwala mnie jak ktos smiga tragedia mysli ze jest pro bo ma np 888 czy 66 albo gada a ze JUCY 7 lipa bo sie za bardzo grzeje kupie CODE a taka jest prawda ze nie jest to na ogol potrzebne. myslenice zjezdzam z jednym hamplem ( HAYES HFX9) i mi wystarcza kiedy bede jezdzil np jak Samuel Hill to kupie taki sprzet jak on, dopulki nie jezdze za dobrze po co mi taki dobry sprzet?? to chyba cos normalnego.
dlaczego np. nie kupujesz stanika? bo ci to niepotrzebne. dlatego ktos ravzej nie powinien od poczatku smigac na wypas sprzecie bo mu to na poczatku tez raczej nie potrzebe

EDIT: jeśli ktoś moze niech wrzuci link do tego artykulu

juz mam

http://rapidshare.com/files/179326268/W ... 1_0209.pdf
KaKTuSSS Czytałem ten artykuł i się zdenerwowałem. Szczególnie, że większość nie poszła by głosować to mnie zdziwiło. To bardzo niedojrzałe podejście, może modne. Ale nie oddając głosu przekazujemy wybór innym często mniej rozgarniętym osobom:P tu najlepiej sprawdza się taktyka "mniejszego zła" I zero zainteresowania historią, najlepsze była odpowiedz tego andersza, który na pytanie o historie mówi ze nie interesuje go lustracja ^^ co nie jest żadną odpowiedzią na pytanie. Smutny ten artykuł jest i chyba najbardziej utożsamiam się z wypowiadającą się tam modelką i szachistą 

[b] Monkeyman [/b]
Holezm Hehe ale piepszysz ze się tak wyraze
chodzi o to Typowy dzieciak co ma bogatych starych mysli ze jak ma BH z 66 to jest lepszy !!!! I nikt mi nie powie ze jest inaczej !znam takie przypadki... Mysli ze on ma sprzet i jest lepszy !!co to ma byc? mnie to strasznie denerwuje jak przyjezdza bohater na traske z rowerem za 7000 a nie potrafi skoczyc dropa 1 m bo są muldy w lądowaniu zaallll !!!! Tak ze i tak czy tak na rowerze hilla będziesz się czuł pewnie dopiero jak bedziesz miął technike
i prosze mi tu zaraz niewyskakiwac ze jestem zazdrosny
Bo generalnie juz to zaczałem olewac !!!

Panowie nie wiem o co ta spina. Jak jest ktoś kto ma super sprzęt a nie umie jeździć to mnie nie interesuje... Chodzi mi o to, że po prostu wtedy udowadniam mu, że sam sprzęt nie wystarcza, on się o tym przekonuje i idzie
Podam pewien przykład:
Wybierając się na obóz do Leo przy pakowaniu rowerów, ktoś powiedział "oo nawet na signach się tu powybierali" ktoś tam inny się zaśmiał. Byli to moi kumple którzy jechali na signach i co na miejscu się okazuje? Kumpel na signie zajął 4 miejsce w tych małych zawodach, gdzie koleś na mega sprzęcie, gdzieś z tyłu. Po prostu wtedy chce mi się śmiać bo koleś myśli, że mając super sprzęt jest mistrzem a a objeżdża go kumpel który śmiga na słabo doinwestowanym sprzęcie + jeździ trochę ponad sezon
Nie ma się o co spinać tylko patrzeć na siebie jak my się prezentujemy na rowerze!
Zaraz zabieram się do tego artykułu z WPROST

Podam pewien przykład:
Wybierając się na obóz do Leo przy pakowaniu rowerów, ktoś powiedział "oo nawet na signach się tu powybierali" ktoś tam inny się zaśmiał. Byli to moi kumple którzy jechali na signach i co na miejscu się okazuje? Kumpel na signie zajął 4 miejsce w tych małych zawodach, gdzie koleś na mega sprzęcie, gdzieś z tyłu. Po prostu wtedy chce mi się śmiać bo koleś myśli, że mając super sprzęt jest mistrzem a a objeżdża go kumpel który śmiga na słabo doinwestowanym sprzęcie + jeździ trochę ponad sezon

Nie ma się o co spinać tylko patrzeć na siebie jak my się prezentujemy na rowerze!

Zaraz zabieram się do tego artykułu z WPROST

http://www.team.hadronsport.com/
kaczor928
Ja nie pieprze. Mowie, ze mozna sie uczyc jezdzic na drozszym sprzecie i jak ktos ma kase to nie widze w tym nic zlego. Nie mowie o przypadkach ze ktos wozi sie tym ze ma drogi rower, mowie o ludziach ktorzy po prostu jezdza na drozszym sprzecei bo ich na to stac, nie koniecznie z umiejetnosciami. Na zachodzie jakos dzieciaki zaczynaja na BH i nie ma w tym nic dziwnego nawet jak lataja 1m dropy.
MAGIK_KRK_PL 888 ma 200mm skoku , nigdy nie mow nigdy
Ja nie pieprze. Mowie, ze mozna sie uczyc jezdzic na drozszym sprzecie i jak ktos ma kase to nie widze w tym nic zlego. Nie mowie o przypadkach ze ktos wozi sie tym ze ma drogi rower, mowie o ludziach ktorzy po prostu jezdza na drozszym sprzecei bo ich na to stac, nie koniecznie z umiejetnosciami. Na zachodzie jakos dzieciaki zaczynaja na BH i nie ma w tym nic dziwnego nawet jak lataja 1m dropy.
MAGIK_KRK_PL 888 ma 200mm skoku , nigdy nie mow nigdy
Tak obserwuję ten temat i trochę się to już zaczyna robić śmieszne. A już argument że jak ktoś nie ma umiejętności to nie powinien mieć drogiego sprzętu jest mega absurdalny. Prosty przykład. Bezpieczniej jest zaczynać jeździć w orzeszku bo Cię nie stać na resztę ochraniaczy czy w pełnej zbroi i fulfejsie? Zastanówcie się moi drodzy.
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
kaczor928 ciesze sie ze nie tylko ja mam takie zdanie
czesto slysze np teksty od ludzi ze rower mi sie juz dawno powinien rozpasc przy tym co robie i wogole zebym sobie kupil cos lepszego. ale mi to co mam wystarcza i jestem z tego narazie zadowolony.
czesto tez jest zdziwienie ze np lece dropa 3,5 - 4m i nie dobijam duracza a kumpel ktory ma 888 wazy zaledwie 15 kg wiecej odemnie (ja waze 60) dobija go np na droppie 1.5m i to jest dla mnie nienormalne 0.o bo kupil bezmyslnie takie cos a nie nauczyl sie wszystkiego tlumic cialem ktore powinno dzialac jak naturalna zawiecha

czesto tez jest zdziwienie ze np lece dropa 3,5 - 4m i nie dobijam duracza a kumpel ktory ma 888 wazy zaledwie 15 kg wiecej odemnie (ja waze 60) dobija go np na droppie 1.5m i to jest dla mnie nienormalne 0.o bo kupil bezmyslnie takie cos a nie nauczyl sie wszystkiego tlumic cialem ktore powinno dzialac jak naturalna zawiecha