pekajacy dj .... cd
ale z Ciebie laaaama. a mowilem na gygy ze zle robisz!
abys kurde kiedys z backflipa na glowe upadl! juz Ci powiedzialem co o tym mysle patafianie!
nie wysylaj dj tylko wsadz se w dupe i niech tami Ci sie zlamie i na stale zostanie obkurwiencu!
abys kurde kiedys z backflipa na glowe upadl! juz Ci powiedzialem co o tym mysle patafianie!
nie wysylaj dj tylko wsadz se w dupe i niech tami Ci sie zlamie i na stale zostanie obkurwiencu!
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
No i z czego sie tak cieszysz? jak twoj stary wraz z polowa podworka robi ci z dupy bank spermy! Bagiecie, masz wrzody na *****!! Ty chyba dawno nie jezdziles po lesie w bagazniku! Twoje dupsko stanie sie moim trofeum mysliwskim! Jestes zezowatym zjebem genetycznym, powyrywaj se wlosy z dupy strusi klopsie!! Masz najebane we lbie rowno ty betonie! Jestes zasyfialym psim kaloszem, pij pot ze szklanki koci zaworze! Zaraz ci wpierdole tak, ze kreta wycisniesz z tej swojej tlustej dupy!! Masz popierdolone w deklu! Rodzynie z dupy, pakowany w dupe przez zawodnika sumo i wlasnego starego!
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
wiedzialem ze nie mogles byc takim zjebem zeby cos takiego zrobic... dobrze Ci z geby patrzy wszakze :P i bez takich akcji wiecej!
wiedzialem od poczatku ze to walek. po innych wypowiedziach bicera, ze nie moze to byc az taki **** ^^
(no offence)
wiedzialem od poczatku ze to walek. po innych wypowiedziach bicera, ze nie moze to byc az taki **** ^^
(no offence)
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt: