Team 4Mountains UK na polskich ramach ZUMBI

Zaborowski1
Kontakt:

Post autor: Zaborowski1 »

no i na pierwszych zawodach w Myślonach bedzi pewnie jeszcznie wiecej zawodników niz w roku 08 kiedy padł to rekord , i zabrakło numerków co wymusiło skorzystanie z talerzyków na kiełbaski :D
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
zimer
Kontakt:

Post autor: zimer »

juz sie kwietnia doczekac nie moge
przydala by sie nowa trasa na chelmie...
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

niedawno wymieniłem pare maili z szefem temu, i chyba nic sie nie stanie jak powiem ze wszystkich zawodnikow ma byc 10-u, z czego 7 w DH. fajnie sie zapowiada :)
ISSUES
Kontakt:

Post autor: ISSUES »

No to nieźle ;) trzymajmy kciuki żeby pomimo kryzysu (którego według niektórych polityków nie ma :O ) wszystko szło dobrze i było na co popatrzeć w 09` roku :)
Szczyrk 2009 :)
http://www.pinkbike.com/photo/3882008/
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Przepraszam wszystkich ale nie mogę się powstrzymać :twisted: aż w nawias wstawiłem aby oddzielić od tej głównej informacji. Jeszcze raz przepraszam ale to takie śmieszne :mrgreen:

co do pękania - wszystko można połamać i zakatować, najlepsze światowe firmy pękają. Nic nie jest wieczne.

{ !!!! groochas Jak zobaczę jakikolwiek team z PŚ na dunconach to będzie fajnie i napiszę że się cieszę i gratuluję !!! ,Na razie to dc/ g- shock okazał się kompletną klapą. Ci co śledzili temat śmieją się do dziś. Szkoda mi tylko zawodników których zrobiono w balona i nie mogli startować w sezonie z braku rowerów, dostali po zegarku od Casio i tyle widzieli , a miało być tak super profesjonalnie,pensje,rowery,wyjazdy...!!!! Poziom zawodników nie pozwala się nawet zakwalifikować w PŚ. więc o czym Ty piszesz. Nie masz kompletnie pojęcia co to DH i geometria jeśli równasz te dwie firmy. Zastanawiam się w czym masz pojęcie jak czytam takie wpisy. Nie pierwszy raz bijesz pianę i nie pierwszy raz ośmieszasz się publicznie. A jeśli sądzisz że chłopaki z nowego teamu nie mają wiedzy to....no właściwie sam nie wiem co Ci napisać " kolego" .

Myślę że jesteś w grupie tych co im się pisiorki schowały po przeczytaniu że Zumbi na arenę światową wchodzi !!!!!} -jak chcesz mi coś udowodnić to pisz pm proszę ;)
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Noldorek
Kontakt:

Post autor: Noldorek »

Wchodzi nie wchodzi :) to że będzie taki Team jeździł na tych ramach od razu nie usunie wszystkich niedociągnięć tych ram, przyznam że to mnie zaskoczyło, oby wyszło to tej ramie na plus (jak i całej firmie )
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

dobrze niech jezdza dobrzy riderzy to pawłowi napewno dadza cynka co jest nie tak w ramach co trzeba poprawic a co zostawic zeby było jak jest :) bardzo pozytywnie ja sie Ciesze ze sukcesu Pawła :) sam kminie nad projektem ramy ale ja mam czas jeszcze wiec poczekam dowiem sie wiecej i wyjdzie co wyjdze czas pokaze :P
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

Schodek problem w tym przyjacielu ze ja wcale w tym poscie nie bronie duncona, a Twoja chorobliwa nienawiść do tej firmy powoduje ze przestajesz myśleć. A co do publicznego ośmieszania się, wybacz ale to nie ze mnie śmieje się cała Polska i to nie na moją ksywe połowa tego kraju reaguje uśmiechem. Zresztą proponuje abyśmy zakończyli dyskusje. Mozesz poprosić swojego przyjaciela Nikoma o usunięcie moich postów w tym temacie.
Schodek
Kontakt:

groochas Wspaniale !! Śmiech to zdrowie ,gorzej jak z politowaniem kiwają głową ( ta druga połowa kraju ) gdy przewija się Twoja ksywa. No ale w jednym masz rację. Zakończ jałową dyskusję nie na temat. A "przyjaciółmi" nigdy nie byliśmy ani z Nikomem ani z Tobą więc nie spoufalaj się ze mną proszę. A jak moderatorzy uznają że bałaganimy to sami posprzątają.

...ładny dziś dzień i piękne słońce....

Prosiłem o pisanie na pm. szkoda że nie rozumiesz prostych komunikatów i robisz bałagan, może jakieś ostrzeżenie pomocne będzie??
Pete
Kontakt:

Post autor: Pete »

Schodek

Super !!! Great !!! sam nie mogę się doczekać tej ramy do Bmx racing.

Mam tylko jedno pytanie od kiedy sam zawodnik decyduję czy wystartuję na Olimpiadzie ? Jeżeli chodzi o Bmx to są krajowe eliminacje i potem
wiadomo kto pojedzie. Chyba zbyt przedwczesny wypowiadanie
się że ktoś z teamu 4 mountains wystąpi na olimpiadzie w 2012.
Życzę im i Zumbi samych sukcesów

pozdr
------------- __o
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
Schodek
Kontakt:

Pete nie wiem kogo tam mają ale może takiego mordercę że już wiedzą że tam pojedzie. Wiadomo że mus być na poziomie aby się dostać na olimpiadę. sam ciekaw jestem bo nasza kadra raczej w eliminacjach odpadnie a taki zawodnik z UK na ramie naszej rodzimej produkcji to wspaniałe !! Będziemy śledzić poczynania Zumbi i wyjdzie co i jak. W brew temu co pisze wielu to Paweł słucha co rynek mówi ( posiadacze jego ram ) i stara się to zmienić gdy spływają uwagi. Jak ktoś wie co to produkcja to wie że nie zawsze wszystko od ręki można pozmieniać w 5min.

myślę że jak napiszesz do Pawła to odpowie konkretnie co i jak z ramą,bo widzę że siedzisz w temacie małych kółek. Z czasem dowiemy się wszystkiego.

zaczynamy od małych...następnie można na większych i potem tylko motor zostaje jak kontuzje z kręcenia eliminują...
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

tak naprawde to ja bym sie Cieszył jak by Polacy sie dostali na olimpiade własnie na Ramach polskiej produkcji ale to jest hmmm malo osiagalne...
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

co by tu nie mówić, to naprawdę nie wiedziałem że grucha jest tak rozpoznawalny że pół polski traktuje go z politowaniem! Wspaniała wiadomość, powiedz jeszcze skąd masz taką wiedzę. To primo, a secundo co do liczenia na moderatorów, to chyba wszyscy wiedzą jaki na tym forum jest stosunek do zumbi, nikoma, pawła z myślenic, oraz ile wartościowych osób z tego forum odpadło z powodu bezsensownych dyskusji prowokowanych zachowaniem tych osób.
Tyle do powiedzenia w Twoim temacie, co do samego meritum gratuluję, co by nie było sukces promocyjny bardzo duży, jeśli zawodnicy naprawdę będą "światowego formatu" to coś z tego będzie. Osobiście uważam że najlepsze w tym wszystkim jest ściągnięcie większej ilości osób z Zachodu na zawody do nas, bo to zawsze ciekawa wymiana doświadczeń. Tak więc życzę żeby ten temat nie był ostatnim pozytywnym jaki usłyszymy w tej sprawie:)
nikom
administrator
Kontakt:

mikael po co ta hipokryzja? proponuje pisac na temat, a osoby urazone wiadomoscia o zagranicznym sponsoringu Zumbi niech poczekaja na ogloszenie zawodnikow ;)
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

nikom pisze:poczekaja na ogloszenie zawodnikow
A kiedy można się tego spodziewać???
nikom
administrator
Kontakt:

pelny sklad zostanie podany z koncem stycznia..
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Pete pisze:sam nie mogę się doczekać tej ramy do Bmx racing.
Trudno powiedzieć, czy to będzie rama dostępna dla zjadaczy chleba, IMHO raczej mało to prawdopodobne:
Schodek pisze:Firma Zumbi zaprojektuje również ramę BMX na której zawodnik 4Mountains wystąpi na olimpiadzie w 2012.
(nie ma mowy o jej seryjnej produkcji i sprzedaży)
Snikers
Kontakt:

Post autor: Snikers »

tak przegladajac foty na pinku wpadlem na to ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

Snikers to mogłeś dać też linka do pinkbike. Jest więcej zdjęć:
http://haarlem.pinkbike.com/album/4Moun ... -Uwincomp/

BTW:
"Jason King, Nathan Million, Scott Mears, James Baker, Charlie Phillips, and possible 2 others that i cannot mention yet"
ODPOWIEDZ