Zorbing

mosbergus
Kontakt:

Zorbing

Post autor: mosbergus »

Siemka. Gdzie można u nas takiego czegoś spróbować i ile to kosztuje ?? Wybieram się do Zieleńca za tydzień, ma ktoś tam takie usługi ?? Toczył się ktoś tym ? :) Jak wrażenia ??
Be free...
pIOTRAS_OSW
Kontakt:

Post autor: pIOTRAS_OSW »

U nas w OSw jest usypana dość przyjemna górka z ostrym zakrętem :D ze ciśniesz po bandzie . zaraz przy tym jest baardzo długa trasa linowa wiesz oco chodzi wchodzisz na 1 drzewo i kilometr dalej konczysz :P idąc po specjalnie przygotowanych trasach z rozmaityim przeszkodami pod koronami drzew :) bardzo fajna sprawa od 15 zł 3 trasy amatorska srednia i profeska :) a Zorbing jest zawsze jak jest ciepło teraz nie ma nic :P
eskimos28
Kontakt:

Post autor: eskimos28 »

Właśnie jak jest ciepła.U nas pod Wrocławiem w kątach wrocławskich jest Adrenalina Park.Teraz zamknięta ale tak to masz tam Quady,tyrolka,paintball,zorbing itd.
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

eskimos28 Oooo ciekawa informacja :) Nie słyszałem o tym jeszcze, wiem że co roku są chyba targi ekstremalne tak ??

pIOTRAS_OSW To nie drogo, byłem przekonany że śnieżna zabawa też wchodzi w grę jeżeli chodzi o toczenie się :)
Be free...
eskimos28
Kontakt:

Post autor: eskimos28 »

co do targów to nie wiem.Ale we wrocławiu masz wyspę opatowicką(park linowy) w kątach wrocławskich Adrenalina park(quady,tyrolka,park linowy,paaintball itp.), a 100km od Wrocławia w złotym stoku w miejscu starego kamieniołomu ogromny park linowy.Naprawde warto wybrać się do tych miejsc bo jest tam co robić.
ODPOWIEDZ