Siemka...
moge tanio kupic zbrojke dainesa tylko jest maly dylemat... jest to rozmiar XXL..czyli duzy..ja mam 180cm moze ciut wiecej i jestem szczupły... i chce sie was poradzic czy nie bedzie za wielka ta zbroja...
bo nigy nie mialem stycznosci ze zbroja dainesa tzn nie jezdzilem i nie przymierzalem.. i nie wiem czy kupic ja czy dac sobie spokoj...bo jak bedzie za wielka to bedzie mi wszystko sie zsuwalo i nie bedzie pełniło swojej funkcji..bo po co mi ochraniacz na łokiec ktory mi zjedzie z łokcia i i tak sie pierdykne w łokiec...
tak wiec niech uzytkownicy takich zbrojek w rozmiarze xl-xxl sie wypowiedza ile maja wzrostu i czy zbroja jest luzna czy akurat...
z gory dzieki
a i jesli to wazne to ta zbrojka to model 2003-2004
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
jam mam dainese gladiator z 2007r. mierze 173cm wzrosty i powiedział bym ze l-ka jest dla mnie idealna tzn.nie zsuwa sie ale tez nie jest zbyt napieta.Jesli masz 180 cm wzrosty to myśle ze xl powinna byc ok
no xl tak ale ta zbrojka jest xxl... i niby ona jest od 180cm wzwyż ale wole sie dowiedziec niz wydac kase a potem sie pierniczyc z ta zbrojka i ja sprzedawac bo jest za duza
a pytales sprzedajacego czy jeszcze ma te zbroje? bo jesli dobrze kojarze to to jest zbroja, ktora wlasnie idzie do mnie poczta, wiec Twoj problem jest nieaktualny
Jesli masz nieco tylko ponad 180cm i jestes szczuply to L, XL ma moj kolega ale on ma ponad 185 i jest taka w miare ok, troche luzniejsza. Najlepiej podjechac do jakiegos sklepu i przymierzyc spokojnie.
ciamek nie pytalem... ale i tak warto bedzie wiedziec bo dosc czesto sie zdarzaja te zbrojki w rozmiarach xl-xxl bo kolesie od MX czasem wystawiaja na allegro takie
zbrojki