dual/4x -----> cracoov
-
- Kontakt:
dual/4x -----> cracoov
jak wiecie w krakowie nie ma zadnej trasy 4x i dual (nie liczac sikornika ktory jest juz glupi nudny itd. i jeshcze na dodatek ktos sie tam zabil) wiec jak przegladam dh zlom to w archiwom, i patrze w tarnowie powstaje dirt track gdzies tam jeshcze innny, a w krakowie ????? nic, wiec pomyslalem sobie ze warto by bylo cos z tym zrobic bo np. lasek wolski, awf i kilka innych juz sie po prostu nudza nie ma doslownie gdzie jezdzic, wiec moze czas cos z tym zrobic np. pogadac z prezydentem krakowa albo co, bo tak na dobra sprawe to by sie cos przydalo, nie wiem co wy o tym myslicie, mozecie mnie za to objechac ale chyba mozna sprobowac nie ??
pozdro
pozdro
no zajebisty pomysł. stałeś się moim guru (powaga). jak zobaczyłem trasę w szczawnie to byłem tak zajebiście nakręcony, że sie nie da. wprawdzie mam tam wujka i mógłbym często tam jeździć, ale lepiej mieć coś u siebie nie?? tylko gdzie to zrobić?? pomysłu nie mam zupełnie;/ może coś zaproponujecie??
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
-
- Kontakt:
he he dziex stary, dzis napishe do rady miast aby rozpatshyla ten projekt.
no tez nie zly pomysl, ale wiesh kasa to kasa :D mysle ze trza zrobic mase jeshcze raz i po prostu przemowic do nich. tylko to trzeba kultury, nie jakies dawac bo roz.pierdolimy wshystkie przystanki tylko ladnie i grzecznie. mysle ze jak robic cos to tak aby juz mishczostwa polski itd. mozna bylo organizowac, myslalem o napisaniu do dun cona aby cos takiego poparl i jeshcze jakis sklepow rowerowych ( rowmix, maveric, ando, secesja) moze wypali wtedy bedzie wyyyyyyyypas, bo jak ogladam czasem zdjecia na pink biku to az mi dupe czsem sciska jak widze jakies tory ds albo trasy freeride/dh
wiec loodzie 3mac sie i respect 4 all ! pzdr.
no tez nie zly pomysl, ale wiesh kasa to kasa :D mysle ze trza zrobic mase jeshcze raz i po prostu przemowic do nich. tylko to trzeba kultury, nie jakies dawac bo roz.pierdolimy wshystkie przystanki tylko ladnie i grzecznie. mysle ze jak robic cos to tak aby juz mishczostwa polski itd. mozna bylo organizowac, myslalem o napisaniu do dun cona aby cos takiego poparl i jeshcze jakis sklepow rowerowych ( rowmix, maveric, ando, secesja) moze wypali wtedy bedzie wyyyyyyyypas, bo jak ogladam czasem zdjecia na pink biku to az mi dupe czsem sciska jak widze jakies tory ds albo trasy freeride/dh
wiec loodzie 3mac sie i respect 4 all ! pzdr.
-
- Kontakt:
list napisałeś, ok. ale macie pomysł co do miejsca, w którym możnaby to zbudować?? można wpierdolić do wolskiego z toną dynamitu, delikatnie mówiąc "usunąć" drzewa i będzie git tylko to będzie dużo kosztować. więc trza znaleźć coś w rodzaju pochyłej łąki lub polany. wiecie gdzieś coś takiego jest, bo ja się słabo znam na mapie krk. ew. mogłoby to być w pobliżu krakowa (najlepiej koło mojego domu;]).
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Spoko pomysl. Zrobmy mase we wtorek, ale bez bydla, Geantcrossa, blokowania Mogilskiego i tych spraw. Podpisze sie moze troche osob, pojdzie sie z tym do Sokusia, Rady Miasta i sklepow rowerowych i moze coś wypali (oby) Może można by coś takiego zrobić w Witkowicach? Bo z tego co widzialem jest tam duzo miejsca, polanka pochyła, mały pagórek, wszystko zarośniete i nikt tam nie chodzi a bus podjezdza blisko. Lasek wg mnie jest zlym pomysłem bo za dużo jest:
1.Ludzi chodzacych z psami i dziecmi (po Łopacie zwłaszcza)
2.Babć jeżdzacych 134 i wkurzajacych sie na rowery (autobus jadący do Witkowic jest najczesciej pusty)
3. Ludzi ktorym ta trasa przeszkadza i niszcza ja (lub wbijaja gwozdzie)
Pozdro
1.Ludzi chodzacych z psami i dziecmi (po Łopacie zwłaszcza)
2.Babć jeżdzacych 134 i wkurzajacych sie na rowery (autobus jadący do Witkowic jest najczesciej pusty)
3. Ludzi ktorym ta trasa przeszkadza i niszcza ja (lub wbijaja gwozdzie)
Pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: