witam
Mam do przeznaczenia na ,opony 60zł max za komplet .
chciałbym takie, żeby w miarę trzymały i tez się nie ścierały .
dojazdy mam asfaltowe )
Jakie polecacie??
własnie tak mysle ale, słyszałem nevegal nie bardzo, się nadaje na przód ? ej a gdzie dostane taki zestaw za 60zł?a co sądzicie o blue groove albo schwalbe space?
borczu szukaj oponek CST - to tania marka maxxisa , polecam te oponki bo spokojnie do enduro/fr się nadają a kosztują w rejonie 30pln. Miałem takie do codziennej zabawy w bliskiej okolicy a na górki zakładałem miękkie opony dedykowanie do dh !!!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Blue groove co prawda miałem komplet, ale nie jeździłem na nich prawie wogóle w terenie to się nie wypowiem. Space jak na swoją cenę nawet daje rade, ale potrafią druty powyłazić i podziurawić dętkę. Do 60zł chyba najlepiej będzie space kupić.
Monx nie ma opcji. borczu mimo wszystko kup te CST co poleca Schodek, kolega je miał właśnie do takiego fr i fajnie sie trzymają, bo Nevegal to totalna porażka a Space, takie sobie. Ja bym CST brał.
bo szukam opony na suchą nawierzchnie i taką, żeby można było wypaść na miasto. ew jak z high rollerami z podstawową mieszanką? (szukajka mi nie działa;(
ja moge sprzedac w bardzo fajnej cenie zestaw kenda kolossal dh oraz kenda kinetics, obydwie rozmiar 2.35, kolossal jest nowy a kinetics ma przejechane jakies 20kilometrow, stan idealny. sorry za offtop