Szkoda, że tak kombinują i podkradają patenty. Ktoś wcześniej wspomniał, że przynajmniej urozmaicenie w sprzęcie jest, mi się wydaje, że wręcz przeciwnie.
To tak...widzę to mniej więcej w ten sposób...kończę szkolę...więc do 2010 powinienem zarobić na to dziecko :O
Bardzo mi się podoba...wygląda to lekko...i szybko...
Podobają mi się te rurki tylko martwi mnie pierwsza fota nadal będą 2 rodzaje sterów ??
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Żeby nie zaczynać nowego tematu : małe pytanie.
Jakie są różnice między glory fr a dh (oprócz skoku)? Chodzi o starsze modele.
Różnią się znacząco w prowadzeniu ?
Wjtk ktos mówil ze startował. Tylko odwaliliby sie od tego niebieskiego. Czarny jak ten z bosem wyglada 10x lepiej. Zreszta glorka w czerni teamowej z czasów Athertonów na Giantach tez ladniejsza.
Spaced ktos tam za bardzo lubi niebieski .. Czarna Glorka z BOSem fajnie by wygladala.. Zastanawiam sie jak by wygladala w zieleni mniej wiecej takiej jak w IH ..
ArthurGreen Szczerze to nie zachwyca mnie ani konstrukcja ani wygląd, oczywiście na temat pracy się nie wypowiem ^^ ale nie wiem czy kupił bym glory w przyszłości gdyby tak wyglądała i fakt to jest przerośnięty 7point:P
Wjtk ten na górze duzo lepszy chociaz nie tak dobrze jak stare teamowe z mniejszym napisem. Duzy bialy napis po prostu optycznie pogrubia juz i tak duza i ciezka rame. Ale zdedcydowanie te roweri ladniejsze sa.