Darmowa prenumerata czasopism z USA
Darmowa prenumerata czasopism z USA
Na http://goreadgreen.com/ można dostać darmową, roczną, elektroniczną prenumeratę wybranego czasopisma. Z rowerowych do wyboru:
Bike,
Mountain Bike Action,
Transworld Ride BMX,
Road Bike Action.
Ale jest też np. Car and Driver, pisma o fotografii i meksykański Playboy ;)
Na jednego maila można wziąć jedną prenumeratę.
Bike,
Mountain Bike Action,
Transworld Ride BMX,
Road Bike Action.
Ale jest też np. Car and Driver, pisma o fotografii i meksykański Playboy ;)
Na jednego maila można wziąć jedną prenumeratę.
Michal4X sponsorowane recenzje. Recenzuja sprzet max 5-8 firm. Recke masz zaraz obok reklamy sprzetu, Ocenianie bików dh pod wzgledem pedałowania, Uzywanie terminu Black diamond zamiast Freeride. Do tego pare przypałow z artykułami i brak jakiejkowiek sensownej tresci. Sry ale to pismo jest bezwartosciowe. Szkoda ze Decline nie ma (albo dirta z uk)
całkeim fajna sprawa, ja sobie wziąłem na próbę Bike. po przejrzeniu stwierdzam że naprawdę fajne toto. Duzo reklam, ale rowerowe jakoś mi nie przeszkadzają 
COś jeszcze na pewno sobie wezmę.
Szkoda tylko że nie można ściągnąć tego i czytać offline i że coś fullscreen nie do końca się wyłącza w firefoxie (F11, na innych zakładkach pasek narzędzi się chowa, a tutaj jakoś nie chce )
Ma ktos jakis pomysł jak wydrukować wszystkie obrazki na raz ( można by wtedy do pdf) , bo z tego co widzę po kliknięciu "drukuj", drukują się tylko dwie aktualnie oglądane strony

COś jeszcze na pewno sobie wezmę.
Szkoda tylko że nie można ściągnąć tego i czytać offline i że coś fullscreen nie do końca się wyłącza w firefoxie (F11, na innych zakładkach pasek narzędzi się chowa, a tutaj jakoś nie chce )
Ma ktos jakis pomysł jak wydrukować wszystkie obrazki na raz ( można by wtedy do pdf) , bo z tego co widzę po kliknięciu "drukuj", drukują się tylko dwie aktualnie oglądane strony
-
- Kontakt:
Szkoda, że nikt nie wpadł na pomysł utworzenia kilku kąt na np. gmailu i zarejestrowaniu się nimi na tej stronce. Można było by podać hasło oraz login wszystkim forumowiczom. Teraz już (z tego co widzę) żaden magazyn exrowerowy nie jest dostępny za darmo - a szkoda.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Założyłem sobie konto zastępcze ponieważ czekam na uwierzytelnienie nowego maila. Fils
można tak zrobić. Nawet nie trzeba by chyba podawać hasła poczty, a jedynie hasło rejestracyjne na zinio ( co by eliminowało skasowanie konta przez kogoś życzliwego :] )
Ale wg mnie lepiej by było drukować numery do pdf i na rapida, czy EB. Tyle że póki nie wymyśli się czy da się inaczej niż po dwie strony i sklejanie w pdfie to lekko żmudna robota
Ale wg mnie lepiej by było drukować numery do pdf i na rapida, czy EB. Tyle że póki nie wymyśli się czy da się inaczej niż po dwie strony i sklejanie w pdfie to lekko żmudna robota
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Działa offline,ale w tych magazynach niewiele jest - Bike to prawie same reklamy i zdjęcia
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

nopainnogame no niestety z us magazynów to tylko decline ma sens i mysle, ze przez brak powiazania z wiekszym wydawca w akcji brac udziału nie bedzie. Jak ktos sie jara snowboardem to jest kilka ciekawych pozycji(i dobrze bo po swietej pamieci future musze zapełnic luke :/) ale ogólnie to na razie to w ogole dosc marnie jest.