Darmowa prenumerata czasopism z USA

Wooyek
Kontakt:

Darmowa prenumerata czasopism z USA

Post autor: Wooyek »

Na http://goreadgreen.com/ można dostać darmową, roczną, elektroniczną prenumeratę wybranego czasopisma. Z rowerowych do wyboru:

Bike,
Mountain Bike Action,
Transworld Ride BMX,
Road Bike Action.

Ale jest też np. Car and Driver, pisma o fotografii i meksykański Playboy ;)

Na jednego maila można wziąć jedną prenumeratę.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Wooyek MBA to takie zło, ze sie w pale niemiesci. Jeszcze pakowali sie w prop 8... Ale transworlda chetnie bym skasował. Dzieki ;)
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

Spaced a to czemu zlo??
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

a ja sobię wezmę Meksykańskiego Playboya.... o :D
Spaced
moderator
Kontakt:

Michal4X sponsorowane recenzje. Recenzuja sprzet max 5-8 firm. Recke masz zaraz obok reklamy sprzetu, Ocenianie bików dh pod wzgledem pedałowania, Uzywanie terminu Black diamond zamiast Freeride. Do tego pare przypałow z artykułami i brak jakiejkowiek sensownej tresci. Sry ale to pismo jest bezwartosciowe. Szkoda ze Decline nie ma (albo dirta z uk)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

całkeim fajna sprawa, ja sobie wziąłem na próbę Bike. po przejrzeniu stwierdzam że naprawdę fajne toto. Duzo reklam, ale rowerowe jakoś mi nie przeszkadzają :)
COś jeszcze na pewno sobie wezmę.

Szkoda tylko że nie można ściągnąć tego i czytać offline i że coś fullscreen nie do końca się wyłącza w firefoxie (F11, na innych zakładkach pasek narzędzi się chowa, a tutaj jakoś nie chce )

Ma ktos jakis pomysł jak wydrukować wszystkie obrazki na raz ( można by wtedy do pdf) , bo z tego co widzę po kliknięciu "drukuj", drukują się tylko dwie aktualnie oglądane strony
Fils (konto zastępcze)
Kontakt:

Post autor: Fils (konto zastępcze) »

Szkoda, że nikt nie wpadł na pomysł utworzenia kilku kąt na np. gmailu i zarejestrowaniu się nimi na tej stronce. Można było by podać hasło oraz login wszystkim forumowiczom. Teraz już (z tego co widzę) żaden magazyn exrowerowy nie jest dostępny za darmo - a szkoda.

Pozdrawiam
Założyłem sobie konto zastępcze ponieważ czekam na uwierzytelnienie nowego maila. Fils
SeraaX
moderator
Kontakt:

można tak zrobić. Nawet nie trzeba by chyba podawać hasła poczty, a jedynie hasło rejestracyjne na zinio ( co by eliminowało skasowanie konta przez kogoś życzliwego :] )

Ale wg mnie lepiej by było drukować numery do pdf i na rapida, czy EB. Tyle że póki nie wymyśli się czy da się inaczej niż po dwie strony i sklejanie w pdfie to lekko żmudna robota
Wooyek
Kontakt:

Fils (konto zastępcze) pisze:Teraz już (z tego co widzę) żaden magazyn exrowerowy nie jest dostępny za darmo - a szkoda
Dział "outdoor & fitness".
Fils (konto zastępcze)
Kontakt:

Post autor: Fils (konto zastępcze) »

Wooyek Faktycznie... Nieogarnięty coś jestem :D.
Założyłem sobie konto zastępcze ponieważ czekam na uwierzytelnienie nowego maila. Fils
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

Można sobie ściągnąć dedykowany czytnik zinio i wszystkie zaprenumerowane czasopisma lub kupione i oglądać offline. Dawno go nie używałem, ale dwa lata temu nie było możliwości hacku tego ;)
SeraaX
moderator
Kontakt:

kq tyle że tych darmowych gazetek nie można ściągnąć offline i czytać nawet tym programem. Jedyna aktywna opcja do wyboru na stronie to czytanie online. No cóż lepsze to niż nie :)
Acidusss
Kontakt:

Post autor: Acidusss »

Oczywiście, że można. Mam, ściągnąłem i off line działa. Sugeruję doczytać na stronie jak to zrobić.
Na początku miałem z tym kłopoty, bo wyrzucało komunikat, że źle ściągnięte ale potem skasowałem gazetę i ściągnęła się ponownie.
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Działa offline,ale w tych magazynach niewiele jest - Bike to prawie same reklamy i zdjęcia
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Jak się nie jest debilem i nie klika w legendę to tak :]
Bo ja sobie klikałem w te ikony powyzej, zamaist mniejsze koło pliku, wtedy ewidentnie nie działa hehe
Czyli jednak się da :)
Spaced
moderator
Kontakt:

nopainnogame no niestety z us magazynów to tylko decline ma sens i mysle, ze przez brak powiazania z wiekszym wydawca w akcji brac udziału nie bedzie. Jak ktos sie jara snowboardem to jest kilka ciekawych pozycji(i dobrze bo po swietej pamieci future musze zapełnic luke :/) ale ogólnie to na razie to w ogole dosc marnie jest.
Wooyek
Kontakt:

Jak to mówią "darowanemu koniowi..." ;)

Taki np. bikeBoard to też głównie reklamy, a jak nie reklamy, to testy sponsorowane. Bike Action to już w ogóle broszurka zawirająca praktycznie informacje z katalogów rowerowych i relacje z zawodów. A jednak ludzie to kupują - tutaj jest za darmo, a więcej ;)
Spaced
moderator
Kontakt:

Wooyek dlatego zadnej z tych rzeczy nie kupilbym :P Za darmo jeszcze moze ale i tak wiecej w necie jest.
Acidusss
Kontakt:

Post autor: Acidusss »

Zawsze więcej w necie jest. Osobiście lubię MTBA. Fajne zdjęcia mają, daleko po za zasięgiem rodzimych pism
ODPOWIEDZ