jaki rozmiar ramy?? (2. którego stinkacza wybrać??)

onlyblack
Kontakt:

Post autor: onlyblack »

row-mix na mogilskiej bądź bronowickiej, maveric na mogilskiej - tam widziałem fajne przeceny;] a tak poszukaj w sklepach internetowych, także można napotkać fajne promocje:)
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

Ale za 5k nowy rower to nie bedzie zadna rewelacja.. Ja bym wolal kupic jakas lepsza uzywke..
swiszczyk
Kontakt:

Post autor: swiszczyk »

...a teraz takie pytanie na szóstke:P troche odbiegnę od mojego tematu ale nie za daleko..
wiec... jjarik napisał ze jezeli DH (stab np) to lepszy rozmiar wiekszy czyli np. dla mnie przypomne 178 cm 76 kg rozmiar L czyli najwiekszy w stabach (chyba) bylby ok??
i czemu freeride mniejsza rama a DH wieksza wydaje mi sie ze to poniekąd pokrewne..:/
hmm im wiecej zjem tym jestem bardziej głodny :cry:
....oby w dół...
Michal4X
Kontakt:

swiszczyk bo do DH potrzeba bardziej stabilnego roweru i zazwyczaj ramki do DH za sztywne i dlugie, a do "zabawy" czyli FR sa troszke krotsze i zeby czasami nimi mozna bylo gdzies podjechac pod gorke czy zrobic jakiegos tricka :P bo z geo do DH jest ciezko ;)..

Co do roznic miedy DH a FR to bylo juz duzo, ale DH to glowie racing i nalezy w jak najszybszym czasie pokonac trase z gory do dolu a we FR robisz co chcesz, latasz sobie rozne dropy, gapy, ns-y :)
swiszczyk
Kontakt:

a wracajac do pocztaku to co powiedzie na tego stinkacza pomaranczowego primo??
w piatek chyba go jade obejrzec i jak myslicie na co mam zwrocic najwieksza uwage?
dziwne troche te pytania no ale takie mi sie wątrpliwosci nasuwaja:/
dzieki jeszcze raz za dotychczasowa pomoc
....oby w dół...
Michal4X
Kontakt:

O co zapytac to chyba o tym jak i gdzie byl uzywany, sprawdz wszystkie spawy zwlaszcza pod glowka, no i wahacz czy nie ma pekniec ew jakis skrzywien, co do amorka to dokladnie oblukaj gorne golenie i przy boosterze.. Kola jakie maja bicie, wgnioty.. Hmm chyba najwazniejsze powiedzialem a wlasciwie napisalem.. :P (jak o czyms waznym zapomnialem to dopiszcie)
swiszczyk
Kontakt:

OK dzieki za podpowiedzi i odpowiedzi:)
Juz mam swoj rowerek - kupilem tą pomaranczowa kone stinky primo - od razu sie zakochaldem:P jest piekniejsza niz na zdjecach i bardzo zadbana, jak rowniez malo zniszczona to wszystko sie skumulowalo i juz jest u mnie ...takze do zobaczenia:)
pozdrawiam
....oby w dół...
ODPOWIEDZ