Wierchomla zima?
Wierchomla zima?
Wybieram się na ferie do Wierchomli i mam takie pytanko czy trasa jest czynna? Można wyciągiem wjechać? Był ktoś może?
Z góry thx
Z góry thx
to że zadzwonisz do warchomli pewności nie da !! Pamiętam jak kiedyś okłamali znajomych - że jest dużo śniegu i super warunki a było tak że ledwo się dało śmigać bo trawa wyłaziła !!! Wiadomo że powiedzą że super bo jak powie prawdę to kasy nie zostawi turysta i pojedzie gdzie lepiej.
sergio94 śmigałem tam kiedyś z kolegami na rowerku w zimie
tyle że pozwolenie mieliśmy od stacji. było naprawdę super widzieć te zdziwione miny narciarzy gdy dostawali baty na trasie 
sergio94 śmigałem tam kiedyś z kolegami na rowerku w zimie

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Rok temu policja też była jak mieliśmy trening. Taki skill mieli, że przed wyciągiem nie mogli wyhamować i nam po nartach przejeżdżali.

A poza tym w ferie bałbym się jeździć po stokach jak dużo ludu jest. Nie daj boże niech coś się stanie nawet nie z twojej winy ale masz problem bo w regulaminie nie ma przewidzianej jazdy na rowerach po stoku w zimie.

A poza tym w ferie bałbym się jeździć po stokach jak dużo ludu jest. Nie daj boże niech coś się stanie nawet nie z twojej winy ale masz problem bo w regulaminie nie ma przewidzianej jazdy na rowerach po stoku w zimie.
witam chciałbym sie troszkę podpiąć pod temat mianowicie będąc parę tygodni temu w szczyrku widziałem pomykającego bikera, nawet sobie jechał wyciągiem z rowerem wiec mam pytanko czy nie wiecie jak obsługa zapatruje sie na jazdę zima w szczyrku? I czy jakbym zawitał tam w sobotę czy puścili by mnie na wyciąg? jak ktoś ma jakieś info to się podzielcie:) a może nawet zajrzy tu ten kogo widziałem:) pozdro
kiedys bylem na nartach na zarze i 3 kolesi na rowerach najpierw chceil wjechac kolejka ale ich wyje... wiec podeszli sami a kiedy zjechali na dole czakala na nich policja i wkleila im mandaty :/ wiec nei radze smigac a po 2 cos sie stanie to jestescie jako pierwsi na celowniku ... wiec lepiej sobie taka zabawe odpuscic bo moze byc wiecej problmow niz funu

NAKLEJKI NA ROWER !! gg3095008 [S]
kolo tył kiera mostek
kolo tył kiera mostek