Jaka rama na nowy sezon?

Da__FreaK
Kontakt:

Post autor: Da__FreaK »

SegatiV
nie czepiaj sie :)) a przyslowie z kowalem mysle ze jest tu jak najbardziej na miejscu:)skoro nie zrozumiales przekazu to trudno:) koniec of topa:)

snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

Da__FreaK pisze:dlaczego kowal bez butow chodzi Smile
Da__FreaK pisze:a przyslowie z kowalem mysle ze jest tu jak najbardziej na miejscu:)skoro nie zrozumiales przekazu to trudno:)
ja też nie zrozumiałem tego przekazu...

słyszałem o szewcu ale o kowalu nie... ale rozumiem nad morzem jest inaczej
w sumie każdy jest kowalem swojego losu;)
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

snizy hehehe :D

dobra ale znowu się off top robi ;)

Co do Transit... Nie wiedziałem :P Ale ramki śliczne ;)
Da__FreaK
Kontakt:

Post autor: Da__FreaK »

dokladnie dlatego przekrecilem to przyslowie z kowalem :) chodzilo mi tu o kontext tego rodzaju,.. ze kowal -czyli spaced ,czlowiek majacy bardzo duze doswiadczenie w tematyce rowerowej nie potrafi znalesc tego o czym ma najwieksze pojecie i w czym ma najwieksze doswiadczenie :) czyli, kowal chodzi bez butow-polaczenie dwoch przecwistawnych sobie jednostek nie majacych zupelnie znaczenia w wyborze tego,co i tak zostanie wybrane w polaczeniu z ogolem ktory bedzie waznym czynnikiem przy dokonaniu ,..podjeciu decyzji .
przejde do meritum :)
Kowal-czlowiek (branza matalurgiczna ) :)
Buty - decycja,sugestia innych
jesoo:) ja to umiem sobie komplikowac jak mnie najdzie:))

KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

Steel2 , że tak spytam na co zmieniasz uzzi ? Znudziła się czy co ?
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Tranzystor to fajna mocna rama ale słabo z tak wysokim damperem się prowadzi...do hcfr idealna.

wiedzieć a wykorzystać wiedzę w praktyce to inna bajka...

z tego co po cenach zerkam to nadal Myślenicki projekt jest na pierwszym miejscu ;) ma wszystko czego szukasz tylko że w to nie ufasz....bo made in Mielec ?? made in Taiwan też ma masę wad....śledzisz to sam wiesz doskonale :mrgreen:
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Schodek nie ufam nie bo made in mielec tylko dlatego, ze wiem jakie pare znanych mi osób miało problemy. Nie pekały tylko jakosc wykonania mi nie odpowiadala. Podobno jest juz lepiej na nowy sezon ale nie chce mi sie przesiadac z bika o jakosci wykonania lapierre, a cos z czym moge sie meczyc. Szczerze Życzę Pawłowi zeby wszystkie problemy rozwiazał bo projekt jest bardzo fajny i moim zdaniem to sa najlepsze ramy w tej części europy (no chyba, że antidote zaskoczy jak w koncu wejda na rynek).
ODPOWIEDZ