Eurobike co pokaże Duncon ????
Eurobike co pokaże Duncon ????
jak w temacie..
może nowe ramki
może nowe ramki
eh. Dla DunCona bylo by zajebiscie gdyby odpuscil kolekcje 2005, tylko podopracowywal projekty na 2004 albo wrecz wproadzil je w koncu do sprzedazy :P i zaczal sie juz teraz zastanawiac nad kolekcja 2006. Jak to jest ze w Polsce modele 2004 pojawiaja ie w polowie roku 2004, a w tym samym czasie czy chwile pozniej z nieba spada nam kolekcja Kony na 2005 rok? Tak samo robi DC i DM szkoda ze to wszystko nazywa sie szumnie kolekcjami 2004...
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
LOOOL
DZIKUS, zle obstawiasz ... bedzie "troszke wiecej" niz nowe malowanie ...
A tak ogolnie do wszystkich ... jeszcze troszke cierpliwosci ...
A tak ogolnie do wszystkich ... jeszcze troszke cierpliwosci ...
B 3
DC zamiast zmieniac ramy co miesiac czy tam co dwa.. na nowe azurowe super produkcje z tajwaniu - przysiadloby na dupie i zrobilo do konca ( czytaj. dopracowalo ) to co juz zostalo zrobione i wypuszczone na swiatlo dzienne z tego zwierzynca... Ja akutalnie mam juz druga rame Duncon pitbull - teraz ma "nowe " haki rodem z amstaffa - smiac mi sie chce ale coz zrobic i tak zmarnowali mi juz zbyt duzo czasu zeby teraz myslec nad czyms nowym .. a jeszcze miesiac "wakacji" i dyplom wiec czasu na jazde bedzie i jest juz coraz mnie. Smieszy mnie ich podejscie do tematu - nie wiem czy to tak specjalnie czy nie .. ale skoro dziwnym trafem dc- amstaff ma katy podobne do santa cruz'a chameleona.. to czemu nie wziasc przykladu z tej amerykanskiej firmy - i nie zaczac dokladac do swoich produktow wiecej myslenia i zdrowego rozsadku - przylozyc sie zrobic - "pancerna " rame .. w ktorej wszystko bedize na swoim miejscu i bedzie mialo racjonalny sens dzialania a nie pekania.. ( zastanawia mnie jedno - skoro wypuscili wadliwe pierwsze modele pitbulla - czyt. te z azurowymi hakami - to predzej czy pozniej pekna.. innym - i co zrobia wymienia ? oddadza kase.. - kryja sie z tym jak moga .. i licza ze tak niebedzie.. bo to by ich zrujnowalo ? czy co ? ..
Nie wiem to tylko takie moje podejscie do tematu - przeciez jak by sie postarali i zrobili porzadna rame - z hakami - ktore nie sa ciensze niz w rowerach firmy "maxxim " to kazdy bez zastanowienia by to kupil .. tak jak to jest z santa cruzem . .tyle ze zabawki firmy " santa" kosztuja drugie tyle.. - ale za jakosc sie placi - a tutaj nie wiem czemu ceny wywindowali sobie az tak wysoko ... za produkt ktory nie spelnia pokladanych w nim nadzieji.. rozumiem posrednicy - transport itp itd.. i nowy mercedes dla szefa.. ale chyba nie tedy droga.. jak mi obecny pitbull padnie - to raczej podziekuje za kolejne wcielenie tej ramy i wybiore inna firme. Bo jak z roku na rok robi sie nowe "gowno " to nic dobrego z tego nie bedzie.
( to jest moje zdanie )
Pozdro
Nie wiem to tylko takie moje podejscie do tematu - przeciez jak by sie postarali i zrobili porzadna rame - z hakami - ktore nie sa ciensze niz w rowerach firmy "maxxim " to kazdy bez zastanowienia by to kupil .. tak jak to jest z santa cruzem . .tyle ze zabawki firmy " santa" kosztuja drugie tyle.. - ale za jakosc sie placi - a tutaj nie wiem czemu ceny wywindowali sobie az tak wysoko ... za produkt ktory nie spelnia pokladanych w nim nadzieji.. rozumiem posrednicy - transport itp itd.. i nowy mercedes dla szefa.. ale chyba nie tedy droga.. jak mi obecny pitbull padnie - to raczej podziekuje za kolejne wcielenie tej ramy i wybiore inna firme. Bo jak z roku na rok robi sie nowe "gowno " to nic dobrego z tego nie bedzie.
( to jest moje zdanie )
Pozdro