Mountain cycle san andres - ile może być warta?

tomeks
Kontakt:

Mountain cycle san andres - ile może być warta?

Post autor: tomeks »

Witam wszystkich ;)

Mam do was pytanie, chce kupić rame taką jak w temacie, rama jest w bdb stanie technicznym i bdb wizualny. Nie jest porysowana ani nic z tych rzeczy. Nie ma luzów itp. Rama jest bez dampera. Jak sądzicie, jaka cena byłaby okazyjna za która mogę tą rame szybko sprzedać ? Chodzi o to, że chce kupić rame po to by ją sprzedać :twisted:

Prosze o pomoc. Pzdr
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

tomeks to pytasz sie za ile mozesz kupic san andreas czy sprzedac san andreas? Z damperem byłaby moim zdaniem kolo 2000-2500zl warta bo w stanach bardzo tanie były długi czas, a i u nas np. fury nie wychodziło drogo na allegro. Jak bez to 500zl odejmij z ceny.
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

tomeks zarzuć foto :)
SiCkMaN
Kontakt:

Post autor: SiCkMaN »

tomeks powinienes spytac raczej jakie jest zapotrzebowanie na ta rame ( jezeli chcesz ja sprzedac...

na allegro jedna wisi od paru dobrych miechow

swojego czasu byl caly rower wystawiony ( z krakowa) nowiutki w dobrej cenie i tez nikt nie chcial kupic...
tomeks
Kontakt:

Post autor: tomeks »

Chce ją kupić, a potem sprzedać :D Poprostu możliwe, że dostane ją dość tanio i chciłbym troche na niej zarobić, ale nie chciałbym jej zbyt długo trzymać, więc pytam za jaką cene możnaby ją w miare szybko sprzedać :) Może jutro dam foto.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

tomeks myslalem, ze chcesz kupic i nie wiesz ile oferowac. Pytania o to za ile sprzedac sa na forum niedozwolone bo jest to jakby na to nie patrzec reklama.
Zablokowany