[Brzeczkowice] Skradziono Mongoosa NX DH !!!

bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

mat13por:
Trza być konsekwentnym do końca. Masz dużo szczęścia! Cholernie się cieszę, wręcz wzruszyłem! I tak BTW - jesteś pewien pochodzenia swojego złomika? Bo przypadkowo podobny egzemplarz jakiś ch.uj zaj.ebał mojemu najlepszemu koledze. Nawet wystawiał go na allegro.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
mat13por
Kontakt:

Post autor: mat13por »

Tak ! Jest to jedyna rama na świecie, podobny model patrz u Rockyego. Jemu również zajebali tylko juz nie znalazl :<

Lece na policje i do domu pogrzebowego.
Pharaun.ojP!!
Kontakt:

Post autor: Pharaun.ojP!! »

co się dzieje z tym krajem ;///
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

mat13por nic tylko się cieszyć,masz stary szczęście - najgorsze co może być,że taki dupek Ci gwiźnie maszynę za ponad 10 tyś.,a opchnie za 500zł :? Będziesz miał naukę,że roweru nie traci się ze wzroku - nawet na szczerym polu :lol:
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

zajrzałem mu w profil na nk... chłopak wydygał i rowerek grzecznie odstawił ;)
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Powiadomiłem też jego mamusię... Sądzę, że powinna wiedzieć, co nie? ;-)
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

mat13por - masz szczęście, że rower się znalazł w tak szybkim czasie, do tego z dostawą do domu :D i jeszcze mam pytanie, rower skradziono z pod Twojego domu? bo jeśli nie, to ciekawe skąd złodziej wiedział gdzie ma go odstawić.
mat13por
Kontakt:

no właśnie, tez chciałbym sie dowiedziec skad wiedział gdzie mieszkam.. za pół godziny bede rozmawiał z funkcjonariuszem.. oni tez jakims cudem sie dowiedzieli ze sie znalazł ;o Myśle ze oddał go po cichu i sie przyznał na policji zeby nie miec za bardzo do czynienia z prawem.. Choć myśle tez ze jak jeden z kolegów napisal wyzej do jego matki to ona go do tego zmusiła.. zobaczymy.

choć ważne ze rower jest w całości. brakuje tylko licznika, ale rower jest.. uff.
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

jeszcze trochę offtopowo - zmień swój podpis :)
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

mat13por Stary gratulacje ! Tyle mogę powiedzieć bo mi słów brakuje, żeby Twoją determinacje opisać. Miłe słówko oczywiście szepnąłem i parę kumpli tez. Teraz tak z czystej frajdy bym kolesia gnębił dniami i nocami, oczywiście w granicach prawa, żeby koleś miał nauczkę na całe życie !
Takich ludzi trzeba, powtarzam trzeba gnębić aż do skutku aż się nauczą, że cudzych rzeczy się nie bierze. Jak matka nie potrafiła wychować to sam po takim zdarzeniu chętnie z użyciem delikatnej perswazji bym mu wbił to do głowy a w przypadku gdy mowa nie wystarcza to kijem czy też rurką ;D

Gratulacje jeszcze raz !
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

mat13por Gratualacje

Kolejny przykład na to , że prywatnie działając jesteś lepszy niż policja :wink:
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

mat13porZbierz ekipe rowerową i go postraszcie troche ;D
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Bombell pisze:Jak matka nie potrafiła wychować to sam po takim zdarzeniu chętnie z użyciem delikatnej perswazji bym mu wbił to do głowy a w przypadku gdy mowa nie wystarcza to kijem czy też rurką ;D
A potem byś poszedł siedzieć za czynną napaść ?
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
wojtasu
Kontakt:

Steel2 to co napisał Bombell to był zart. :wink:
A Ty tradycyjnie wszystko na poważnie... luuz ziąąą :D
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

mat13por super ze sie tak szybko znalazl ;).. Jak ktos tam napisal ze lepiej jest dzialac samemu niz liczyc na policje, chyba ze to duze miasto to juz bylo by gorzej..
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

dobrze ze rower sie odnalazl... policja to frajerzy i moze garstka jest policjantow ktorzy naprawde by chociaz probowali pomoc w takiej sytuacji w jakiej znalazl sie mat13por....
a tak apropo tego kolesia.. w życiu ale to w życiu bym nie pomyslal ze taka pała jak on(nie kojarzcie tego z jego nazwiskiem) moze ukrasc cokolwiek..
mi on wyglada na leszcza ktory by nie ukradl cukierka ze sklepu bo by sie bal...
a tu jednak takie historie...
moze myslal sobie ze rower na klatce sam nikogo nie ma nikt nie widzi( w bloku sa setki okien i zawsze ktos moze wygladac ale co tam) to wezme nie beda wiedzieli zeto ja... a tu zonk... sprawa sie sypnęła i moim zdaniem za 2-3miesiace jak sprawa przycichnie wlasciciel roweru powinien go wieczorem w kominiarce dorwac i mu polamac rece.. nie bic po twarzy czy cos tylko na glebe i polamac lapy zeby wiecej cudzego nie ruszyl... ale wiadomo ze jak on pojdzie na policje a to ciota wiec pojdzie i sie sprawa sypnie to znowu mat13por bedize mial przerąbane...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
mat13por
Kontakt:

Funkcjonariusz powiedział ze sie teraz tym kolesiem zajma.. Tylko dlaczego dopiero teraz ?! No ale cóż.. Ważne ze sie rower znalazł. Po dokładniejszych oględzinach nie mam licznika, i skrzywiony hak od przerzutki wiec myśle ze jakies dwie stówki bedzie sie dało potem od niego wyciągnąć.. Narazie pozostawie go policji, jak dalej beda siedziec na dupie to zobaczymy co dalej..

Najciekawsze jeszcze jest to ze jak dzwoniłem na policje do funkcjonariusza prowadzącego sprawe zeby go poinformowac ze rower mi podjechał pod dom to ten mi powiedzial ze wie. Troche mnie to zaskoczyło.. Ale powiedział ze wie od kolegi kolegi.. Jak sie później okazało jest to znajomy kolegi, również bikera. I również on użył swoich znajomości! Grunt to mieć na kim polegać!

Dzięki wszystkim za dobre słowa w jego kierunku ;) Chyba dzięki temu ze sie przestraszył oddał go dobrowolnie..

Bede Was inforomował dalej co i jak.

Na BA jak poszukacie (również tam założyłem temat) zarejestrował sie Heros. Zarejestrował sie na forum tuż po podjechaniu mojego rowera pod dom.. Rower oddał ktoś koło 11/11:30, a on sie zarejestrował 12:01. Tyle by mu zajęło dojście do domu. Poczytajcie co za bzdury wypisywał.. A jak chciałem zeby tego kolesia oczyścił z zażutów to mi napisał 'co ja pck?'. Więc pewnie to on sam sie zarejestrował..

Eh.. Jacy ludzie są głupi
A teraz wybaczcie ale ide go wyczyścić. Cały udupiony z trawy.. Ważne że wrócił do moich rąk.. Inni sie śmieją, ale jestem z nim związany emocjonalnie.. :P

Jeszcze raz dzięki ;) zobaczymy teraz co policja zdziała..
KaczorAC1
Kontakt:

Post autor: KaczorAC1 »

nic tylko się cieszyć,masz stary szczęście - najgorsze co może być,że taki dupek Ci gwiźnie maszynę za ponad 10 tyś.,a opchnie za 500zł
Mówisz np. o tym że 2 lata temu dla mojego kumpla , 12 latek chciał sprzedać na giełdzie rower mognoose na piastach chriskingach , xtr itp... za 300zł !? Niestety gdy kumpel wrócił (poszedł po kase czy coś) typa już nie była ani roweru...

Nic tylko dziękować że tak się zakończyło...
wojtasu
Kontakt:

XXX pisze:sprawa sie sypnęła i moim zdaniem za 2-3miesiace jak sprawa przycichnie wlasciciel roweru powinien go wieczorem w kominiarce dorwac i mu polamac rece.. nie bic po twarzy czy cos tylko na glebe i polamac lapy zeby wiecej cudzego nie ruszyl..
XXX kurde człowieku czytając to myślałem , że zyje w Średniowieczu...
Policja jest wykładnią prawa i ona powinna zrobić z nim porządek no ale wiemy jak to jest z nimi :wink:

Mimo to radzę cieszyć sie odnalezionym bajkiem i nie robić żadnych głupstw :)
Zablokowany