GÓRNIK moze powiesz ze mamy dobre drogi w PL? byles moze w niemczech albo austrii?
Zadaj sobie pytanie ile ukradli faszysci z naszego kraju ?? i co się działo przez ostatnie 60lat !!!
ALe do tematu...pitolicie chłopaki o złym stanie drogi a prawda jest w innym miejscu
!!! Zle uczy się kierowców na kursach !!!
kilka lat temu zrobiono wyrywkowy test nauczycielom w szkołach jazdy, wylosowano 100sztuk i poddano takim samym testom jakie przechodzi każdy nowy.
jaki był procent zaliczonego pozytywnie testu ??
20% /30%/60% czy może 0%
Kto jak obstawia

ni eumiemy prowadzić samochodu, jak można się nauczyć to robić w 30 h ??
nie prędkość nadmierna tylko rutyna i brak wyobrazni !! mozna śmigac bardzo szybko tylko trzeba wiedzieć gdzie i jak...czy jak jedziesz pierwszy raz w życiu zupełnie nową trasą w górach to lecisz piecem na przypale ?? czy może badasz trasę i asekuracujnie śmigasz ten pierwszy raz....
ilu jest młodych co mają auta po 2.0 litra i po 130-170 koni ??? Sądzicie że taki młokos jest w stanie ogarnąć takie auto jak to jego pierwsza maszyna ??
bez urazy ale mam prawko o 92r i jako pasażer miałem dwa dachowania z kompletną kasacją aut. raz w lesie a raz w działki....120km/h w obu przypadkach i dzięki bogom nikomu nic się nie stało...koledzy chcieli mi pokazać jak szybkie mają samochody !!! więcej nie wsiadam gdy kolega kupił nowe auto !!
Dziękuję i na koniec to nie drogi powodują wypadki tylko łącznik między pedałem a kierownicą