hahaha co to dla Ciebie sa skocznie dh? troche ciezko zrozumiec twoje pytnie. DH to skrót od downhill a to jest zajazd na czas (a o chopach dh nie słyszałem nigdy). CHyba ze chodzi ci o skocznie raczej na odległoś to masz łopate ogolenie lasek wolski, dual i to jest najblizej centrum
Najlbiżej centum to za kopcem kościuszki dual, wilcze doły, las wolski tam łopata, trupi las za kurdwanowem, zakrzówek, a w centum np w parku awf albo drop na wawelskim wzgórzu jest :P
a wypowiedzcie sie chłopaki jakie są warunki na Krakowskich miejscówach ? bo widze śniegu coraz mniej ale pewno błoto wszedzie co ? jak ktoś ma pojecie to niech sie wypowie i czy dało by sie teraz gdzieś poskakać w Krakowie
Czy mała ekipa z Btm będzie mile widziana u Wasz w Krk ? Chodzi o oprowadzenie po miejscówkach, niestety raczej pociągiem i nie wiem czy to się uda... Wypad w przyszłości, jak dzień będzie dłuższy i pytanie czy to ma sens ? Czy dojazd na rowerach nie będzie trwał wieki ?
udzielane po raz sto milionów trzeci sugestie że NIE informujemy na publicznych forach o miejscowkach do jazdy poszły się znowu je*ać. Tak trudno zrozumieć żę trasy pokazujemy sami, oprowadzamy zainteresowanych? Już nie będę mówił o dresach, ale dalej macie zamiar się dziwić co nagle robią mx-owcy na dualu np?:D
Co do warunkow do skakania to sie teraz nie oplaca na lopate np... samo bloto i koleiny sie robia na hopach... wiec nie wybierajcie sie... a co do dh to bloto jest i duzo wody po roztopach:D ale ja w piatek i dzis bylem zegar sarna korzenie i inne przejezdne jesli ma sie troche techniki bo rzuca po 4 zjazdach rower mialem do kompletnego mycia pozdrawiam;)
Wpisujesz w google dual i masz mapke? Rozumiem jakby bylo na googlemaps lub cos w tym stylu. Tak czy siak jak chca to sie dowiedza wprost od znajomych riderow. Nic z tym nie zrobisz.