Pozdrawiam
Oskar
PS. Jeśli temat już byl lub jest coś z nim nie tak to proszę o usunięcie

jestes strasznie naiwnym dzieckiem.. pozyczajac egzemplaz nie powielasz go, czytasz 1 (jeden) egzemplaz za tory ktos zaplacil. sciagajac *.pdf czytasz kopie. a to jest nie legalnemas1o pisze:A jesli ktos sie pyta czy mamy książke to naprawde nie trzeba mowic na niego ****** tępak tylko mozna mu powiedziec "Sluchaj, sciaganie ksiazek to kradzież, ale mam oryginal i moge Ci pozyczyc. A ponieważ balem sie ze zabrudzę przy czytaniu zrobilem sobie pdfa. Tylko oddaj jak przeczytasz".
I nikomu nie ubywa ani złotówki. Mieszkal by blizej dostal by na papierze.
To przeczytaj jeszcze raz uwaznie:nooz pisze:Steel2 on nikogo nie namawia do przestepstwa, czy pisze "udostępnijcie tą książke na necie" ?jak nie to sie zamknij
bo mam wrażenie, że nie bardzo wiesz po której stanąłeś stronie. Sam to i owszem, nie napisałeś tego, ale wsiadłeś na Steela tuż po chwili kiedy skrytykował ten wpis.KBT pisze:Jeśli była by taka możliwość to proszę o podanie linku do ściągnięcia... Napewno się to przyda nie tylko mi, ale również innym użytkownikom forum:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości