Piasta 135mm na oś 12 mm
EdekzKrainyKredek ja tez jakbym miał teraz wybierac to wzialbym np. bugteca nad hopem. Ba jakbym miał kase to wzialbym pewnie I9 czy Tune nad hope. Czy to znaczy, ze uwazam, ze hope jest dla plebsu? Hope to tak na prawde piasta ze sredniej półki cenowej tylko w PL jest gloryfikowany jak dar z niebios. Piasta dziala i jest lekka ale ma tylko 24pkty zaczepienia i jest z nia troche problemów.
BTW. Psychiatre polecam tobie.
BTW. Psychiatre polecam tobie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Korean_Boy chodzi o twoje podejście, jesteś ograniczony i jedno torowy, "mi pasuje, dlaczego tobie nie??!! :O " potem wyśmiewanie i obrażanie, głupie n ic nie wnoszące docinki.... ehhh....
Swoimi wypowiedziami jasno dajesz do zrozumienia żę wiesz lepiej co jest potrzebne Steel'owi.Korean_Boy pisze:Prosze napisz w ktorym miejscu oceniam to co skladasz bo ja jakos sie nie moge dopatrzec
-
- Kontakt:
Do Steel2:
Coz chcialem polecic Hadleya jako dobra i w miare lekka piaste dostepna w kolorze czerwonym(zgodnie z Twoimi wymogami ). Ale chyba juz wszystko wiesz i nie masz ochoty odpowiedzec na jedno pytanie ktore Ci zadalem.
Po prostu rozbawilo mnie zdanie, ktore zacytowalem w moim pierwszym poscie w tym temacie.
Teraz kilka slow do
Na prawde dziwne jest to forum.
Pozdrawiam wszystkich normalnych
Coz chcialem polecic Hadleya jako dobra i w miare lekka piaste dostepna w kolorze czerwonym(zgodnie z Twoimi wymogami ). Ale chyba juz wszystko wiesz i nie masz ochoty odpowiedzec na jedno pytanie ktore Ci zadalem.
Po prostu rozbawilo mnie zdanie, ktore zacytowalem w moim pierwszym poscie w tym temacie.
Teraz kilka slow do
Pokaz mi gdzie obrazam Steel2 i na jakiej podstawie twierdzisz ze jestem ograniczony i "jedno torowy" (pisownia niezmieniona). Co do mojego ostatniego posta, który wyraznie Cie zaintrygował: ja odpowiadam tylko na pytania uzytkownika Steel2.SegatiV
Na prawde dziwne jest to forum.
Pozdrawiam wszystkich normalnych
-
- Kontakt: