Pierwszy dzien USTRON DH
-
- Kontakt:
CZE
byłem na zawodach, ogółem fajnie było
powiedzcie mi kto to był z tą tasmą wkręconą w nogi ( jechał tak od góry na sam dół :D ( wywalił sie i zaczepił nogą o tasme :D )
kto to był ????
albo taki jeden tesz był co niewykręcił na zakręcie na górze ( tam gdzie ten slalom taki ) i by w kolegi taty walnoł ale w ostatnim momencie sie cofnoł i jakos wyszło
widziałem tam 2 dragstary chyba ( w zawodach uczestniczyli )
byłem na zawodach, ogółem fajnie było
powiedzcie mi kto to był z tą tasmą wkręconą w nogi ( jechał tak od góry na sam dół :D ( wywalił sie i zaczepił nogą o tasme :D )
kto to był ????
albo taki jeden tesz był co niewykręcił na zakręcie na górze ( tam gdzie ten slalom taki ) i by w kolegi taty walnoł ale w ostatnim momencie sie cofnoł i jakos wyszło
widziałem tam 2 dragstary chyba ( w zawodach uczestniczyli )
ODPIERDOLCIE SIE OD DRAGSTARÓW
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Heheheh jeden dragstar od nas z Zabrza :)...(nie ukonczyl wyscigu)...
Oczywiscie ten drag to wersja full wypas wiadoma: Drag + suntour NS :P........ no ale przynajmniej byl i jechal nie to co JA taka puieprzona lama :P, no ale matura na karku................................SWIRA MAM
Oczywiscie ten drag to wersja full wypas wiadoma: Drag + suntour NS :P........ no ale przynajmniej byl i jechal nie to co JA taka puieprzona lama :P, no ale matura na karku................................SWIRA MAM
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
Wlasnie wysylam Tom`owi zdjeci gdzies z 60 i wrzuci je na www.bajk.of.pl takze czekajcie :D
USTROŃ DH 2004 :-))))))))))
Żałosne, serio. Powinno być NOKIA 2004 USTROŃ pierwsze mistrzostwa Polski w jeździe po łące. Nie dopisały tylko imprezy towarzyszące których po przejściu trasy się spodziewałem, myślałem że będą :dojenie kóz na czas, wypas owiec po ciemku, miotanie gnojem i inne takie. Panowie z FUN SPORT (bo tak się chyba wabi korporacja od Bike Action) powinni zmienić nazwę na FUCK SPORT, byliby bardziej wiarygodni. Jednym słowem USTROŃ nigdy więcej (to były trzy ale nie będę skąpy). Przyjechali goście ze Słowacji, Czech, Łotwy, Węgier......... i zobaczyli na jakim poziomie jest DH w Polsce. Nie dziwię się że nie zabłysnęli, pewnie od 1995 roku nie trenowali w takich warunkach, u nich na łąkach to się owce pasą a nie zawody dh organizuje. Aż strach jechać do krynicy, na miejscu okaże się że trasa będzie wytyczona po schodach dolnej stacji kolejki i to pod górę (bo się ktoś tam nie zgodził). Już wiem dlaczego panowie z BA tak późno odpalili stronę o zawodach (dzień czy dwa przed), po zobaczeniu mapki mógłby nikt nie przyjechać i by się sponsor zeźlił, chociaż ja mapkę widziałem i pojechałem chyba z braku wiary w treść tej mapki (eeeee takiego gówna by nie zrobili, a może chopy mają po 2 metry ?).
eeeeeeeeee tam
imprezka w groniu
No w Groniu to ostro było a w piątek taką jazdę miałem że film mi sie urwał :D:D ale było luzacko...:]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=289653