Pakiet Octane one ... doradzcie ! ! !

Sign-DS
Kontakt:

Pakiet Octane one ... doradzcie ! ! !

Post autor: Sign-DS »

Witam.. dostałem pakiet octame one i chcę sie dowiedzieć coś więcej o tym pakiecie. Pozdrawiem!!!
Domi
Kontakt:

Post autor: Domi »

Ojojoj.... To chyba nie to forum.... Zaraz zobaczysz wpis steela o treści: "Po co pytasz jak już kupiłeś" lub "Skończyłeś może podstawówkę czy jeszcze nie?" albo trzecia opcja jest taka że znajdzie 1500 błędów ortograficznych w twojej wypowiedzi.... Więc nie radzę pytać o takie rzeczy. Co do tematu to kumpel który zaczyna skakać katuje ten suport wiadomo.... Z jednej strony małe są te skoki lecz z drugiej jak wiemy na początku ląduje się jak worek ziemniaków... Więc jezeli jestes poczatkujacy lub srednio=zaawansowany to nie sądze żeby sprawiał Ci jakieś kłopoty :)
czeSieKdh
Kontakt:

Post autor: czeSieKdh »

te suport to syf nieprzecietny miałem go jakies 2 m-ce przy dosc spokojnej jezdzie zaczał piszczec strzelac poczym dostał luzów i sie rozsypał :) ale teraz brawa do sklepu 7anna która po 2,5 m-cach od oddania reklamaci przysłała nowy :) nie wiem moze miałem jakis niewypał z jakas wada produkcyjna:(
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

A ja mam swoj od 3 miechow i jezdzilem jak byl snieg (do tego oczywiscie sol+piach), ostatnio po deszczu w blocie.. Jak narazie nic sie nie dzieje a rozkrecalem go kontrolnie z tydzien temu..
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Domi wypowiedź mocno nie na miejscu ... przynajmniej w pewnej części, a w jakiej to się domyśl.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
ODPOWIEDZ