Downhill Contest 2006
Zwróćmy uwagę na sprzęt na jakim wtedy startowali zawodnicy, jeszcze 3 lata temu takie rowery w PL były hitem, nikt sie nie liczył z tym czy rower jest biały ile waży albo gdzie ma suport...
Dziś takie rowery uchodzą co najwyżej za przeciętne technika idzie do przodu i jak znam życie to na czym teraz sie "woizmy" będzie za te 3-4 lata już sprzętem dla mniej wymagających albo mniej zamożnych riderów
Dziś takie rowery uchodzą co najwyżej za przeciętne technika idzie do przodu i jak znam życie to na czym teraz sie "woizmy" będzie za te 3-4 lata już sprzętem dla mniej wymagających albo mniej zamożnych riderów

Sell: Rower - Intense M9
oj liczyli się z tym ludzie. W 2006 na zawodach już ciężko było o rower z czym innym niż boxxer, ew dorado. Ramy z beznadziejną geometrią jak np dm dh 1.0 nie miały już prawa bytu, a kolor... to już trochę inna sprawa.AlanCK pisze:Zwróćmy uwagę na sprzęt na jakim wtedy startowali zawodnicy, jeszcze 3 lata temu takie rowery w PL były hitem, nikt sie nie liczył z tym czy rower jest biały ile waży albo gdzie ma suport...
Fakt jest taki, że obecnie ma to znacznie większe znaczenie, ale czasy, gdzie amor miał pracować, a rama trzymać wszystko w kupie minęły już daaawno.
Trzeba trzymać takie filmy. Po latach będzie pamiątka.
Jak patrze na swoje początki... jakiś marketowiec i wielka radocha przy zjeździe ze schodów. Eh to były czasy :] Pamiętam jak widziałem innych co porządnie już jeździli i mówiłem, że oni nie maja mózgów są porypani... przecież można się zabić. A teraz sam robię większe rzeczy niż wtedy oglądałem
Ciekawi mnie bardzo sytuacja za 5-10 lat. Poczekamy zobaczymy...
Jak patrze na swoje początki... jakiś marketowiec i wielka radocha przy zjeździe ze schodów. Eh to były czasy :] Pamiętam jak widziałem innych co porządnie już jeździli i mówiłem, że oni nie maja mózgów są porypani... przecież można się zabić. A teraz sam robię większe rzeczy niż wtedy oglądałem

Ciekawi mnie bardzo sytuacja za 5-10 lat. Poczekamy zobaczymy...
-
- Kontakt: