Siemka.
Mam zamiar kupić piastę Ns coaster ss z 2008 roku. Co sądzicie o niej? Zastosowanie: Disrt/street. I drugie pytanie.: Czy do niej podejdzie zwykły łańcuch mtb czy jakiś inny trzeba? Ja tak to jaki?
Dzięki
Jak brać to tylko 08, w poprzednich rocznikach nagminnie padało łożysko po stronie napędu bo było za małe i za bardzo obciążone. Więc za ta kwotę nic innego nie dostaniesz. O łańcuch to się spytaj sprzedawcy bo wolnobieg Dicta występuję i pod łańcuch MTB 3/32 cala i szerszy BMXowy 1/8 cala.
Mam ta piaste. Jestem z niej bardzo zadowolony. od wakacji sie z nia nic nie dzialo. Jezdze na shimano hg 53 a to zwykly lancuch mtb i nigdy mi nie spadl wiec nie ma sie o co martwic. Polecam ci ja bo sam posiadam rocznik 08. Aczkolwiek sprzerzedaje ja w najblizszym czasie poniewaz jednak moj styl jazdy zaczol wymagac przerzutki.
artin.van.bruyen Prawdę powiadam ;D Bo mnie też takowa nieprzyjemność spotkała właśnie w czarnym jak noc Coasterze SS 08. Zawczasu możesz wybić to łożysko i dać nowy smar, może coś pomoże. Moje się kompletnie zmieliło i została sama zewnętrzna bieżnia i miałem masę problemów, żeby ją wyciągnąć bo wybić się nie dała ale w końcu poszło a nowe łożysko za 2,50zł można dostać więc tragedii nie ma