e mule help!
e mule help!
Mam problem z pobieraniem przez e mule. W wyszukiwarce ustawiam global server i powiedzmy cos tam znalazlo sie. Daje "pobierz plik" a w oknie transfer nic nie drgnie. Mam standardowe ustawienia, nic nie mieszalem wiec mam pytanie co zrobic aby cos sie ruszylo? Dzieki za informacje.
eDOnkey 2000 0.53 ----> http://www.programosy.pl/index.php?s=pr ... s=internet
przy peirwszym uruchomieniu automatycznie zapyta czy zaktualizowac do nowszej wersji, za darmo.
sciagam nim bo mialem dosc uzerania sie z eMule. teraz zasysa, nie narzekam.
przy peirwszym uruchomieniu automatycznie zapyta czy zaktualizowac do nowszej wersji, za darmo.
sciagam nim bo mialem dosc uzerania sie z eMule. teraz zasysa, nie narzekam.
what can I say... ;)
-
- Kontakt:
Do tych programow trzeba cierpliwosci i sciagania kilku plikow na raz. Im wiecej udostepniasz, tym szybciej sciagasz. Wrzuc wszystkie mp3 i video jako udostepniane i czekaj. Wkrotce sie wsuniesz w kolejke i sciaganie ruszy.
Sam korzystam glownie z torrenta. Edonkey i pochodne uzywam tylko w ostatecznosci, gdy chce sciagnac cos starszego. Kazaa zeszla na psy, bo pojawilo sie mnostwo falszywych plikow i pustych mp3...
Sam korzystam glownie z torrenta. Edonkey i pochodne uzywam tylko w ostatecznosci, gdy chce sciagnac cos starszego. Kazaa zeszla na psy, bo pojawilo sie mnostwo falszywych plikow i pustych mp3...
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
najlepszy jest Torrent tylko oczywiscie nie wszystko tam jest , mozna sciagac tylk ote bardziej popularne zeczy ,jednakze transfery sa tam najwieksze , e mule to gowno nazwa sie wziela chyba od mulania jkie daje ten program -syf! polecam DC++ najwiecej zadko spotykacnych reczy DC++ najlepszym p2p dudasy 1!!