Dopalacze - czyli podróże w nieznane :)
-
- Kontakt:
aha czyli jak kierowca jedzie 20km szybciej niż przepisy zezwalają to powinien iść do więzienia ?? Jak chcesz palić ścierwo to możesz ale jak chcesz palić zioła to idziesz do więzienia !!! debilizm...jak papierosem trujesz innych to spoko ale jak sam chcesz złapać bucha to już jest zle !! głebiej tkwi problem....ale ni echce mi si etego klarowac...to czysta polityka !!! Kokainą obraca policja !! diler daje łapę pałom za ciche pozwolenie...w Holandii też jest czarny rynek tylko jest jeszcze oficjalny zioła,gdzie z banku pobiera się paczki z paleniem i towar w coffe jest pierwsza klasa z certyfikatem jakości a nie tak jak u nas nasącząny chemią aby lepiej klepać !!! Problem z dopalaczami jest taki że wiele żeczy jakie można tam kupić jest zdecydowanie mocniejsza niż to co jest dostępne na czarnym rynku !!! jaki jest sens resetowac dynię szałwią gdy nic się nie kuma przez kilka minut ??? po co cpac dropsa który powala Cię na ziemię i nie jesteś w stanie ruszyć noga i gnijesz w rogu...co to jest fajne ?? to taniej i zdrowiej jest walnąć dynią w ścianę i zamroczyć się chwilowo niz ćpac ścoerwo z chemi zrobione !! Grzyby jakie rosną wszędzie znane są od tysięcy lat i nikt jeszcze po nich nie umarł.....zioło jest notowane od 9500lat i też nikt nbigdy nie zmarł z powodu gibona !!! w historii wiele rozdziałów zapisało się w otoczeniu naturalnych ciekawostek....
Bieluń rosnąca w wielu ogródkach przydomowych to najmocniejszy psychodelik na ziemi !!! nawet meskal to pikuś przy szyszkach bielunia
Bieluń rosnąca w wielu ogródkach przydomowych to najmocniejszy psychodelik na ziemi !!! nawet meskal to pikuś przy szyszkach bielunia

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
Schodek akurat szałwia to psychodelik wiec nic dziwnego, ze sie nie kuma za dużo bo nie cel jest wyostrzac zmysły. Inne dzialanie po prostu. Tyle, ze nie ma powaznych zdrowotnych konsekwencji. No chyba, ze walniesz ryjem o podłoge ale jak ktos głupi to nic juz na to nie poradzisz.
Od grzybów nikt nie umarł JESLI nie pomylił z trujacym, a to sie zdarza.
A co do śmiertelnosci:
http://www.bbc.co.uk/sn/tvradio/program ... gs/survey/
Tu sa szacowane ilosci smierci na rok w uk wszystkiego.
MJ - 1 śmierć na rok wiec jednak sie da
Od grzybów nikt nie umarł JESLI nie pomylił z trujacym, a to sie zdarza.
A co do śmiertelnosci:
http://www.bbc.co.uk/sn/tvradio/program ... gs/survey/
Tu sa szacowane ilosci smierci na rok w uk wszystkiego.
MJ - 1 śmierć na rok wiec jednak sie da

-
- Kontakt:
easy_rider serducho nie ale możesz dostac takiej sraki że odwodnisz organizm
ludzie wąchają butapren i inne ścierwo aby w dyni mieć zamęt...szałwia może jest i fajna tylko po jaką cholerę taki reset robić ?? można iść spac i mieć taki sam reset pamięci
ilu ludzi umiera rocznie z powodu powikłań od papierosów !! ??? ile kasy idzie na ich leczenie z kieszeni podatnikó[img]w....całe życie się trujesz a na starość cierpisz i kosztujesz innych !!! czemu mam płacić za debila co ćpa nikotynę a rak mu mózg wyjada...albo płuca ?? czemu mam płacić za jego debilizm ??

ludzie wąchają butapren i inne ścierwo aby w dyni mieć zamęt...szałwia może jest i fajna tylko po jaką cholerę taki reset robić ?? można iść spac i mieć taki sam reset pamięci

ilu ludzi umiera rocznie z powodu powikłań od papierosów !! ??? ile kasy idzie na ich leczenie z kieszeni podatnikó[img]w....całe życie się trujesz a na starość cierpisz i kosztujesz innych !!! czemu mam płacić za debila co ćpa nikotynę a rak mu mózg wyjada...albo płuca ?? czemu mam płacić za jego debilizm ??
Zgadzam sie w 100% ze Schodkiem
No i jak dla mnie papierosy to jest największe g*wno za przeproszeniem...
I to jeszcze legalne...
Ja rozumiem truć siebie ale innych w swoim otoczeniu ??
Każdy ma wybór czy łapie sie używek czy nie, a jak wchodze z kumplami do zadymionej knajpy do rzygać mi sie chce...
No i jak dla mnie papierosy to jest największe g*wno za przeproszeniem...
I to jeszcze legalne...
Ja rozumiem truć siebie ale innych w swoim otoczeniu ??
Każdy ma wybór czy łapie sie używek czy nie, a jak wchodze z kumplami do zadymionej knajpy do rzygać mi sie chce...
Sell: Rower - Intense M9
SeraaX ale ja nie uwazam, ze kiepy sa zdrowe. Po prostu efekty pozniej niz po ziole widac. No ale co do zgonów to wez pod uwage, ze ziola mniej sie jara, mniej ludzi jara i raczej nie slyszalem o za wielu ludziach jarajacych całe zycie regularnie po paczke dziennie
To jest oczywiscie przewaga zioła bo z fajkami po prostu coraz szybciej sie ludzie rozkrecaja.
Ale szczerze to po prostu nie lepiej zadnego z tych swinstw nie ruszac zamiast zastanawiac co jest gorsze i lepsze?

Ale szczerze to po prostu nie lepiej zadnego z tych swinstw nie ruszac zamiast zastanawiac co jest gorsze i lepsze?
-
- Kontakt:
bo żyjemy w państwie opiekuńczymSchodek pisze:czemu mam płacić za debila co ćpa nikotynę a rak mu mózg wyjada...albo płuca
Schodek ty płacisz ? wiesz jaka jest kasa z akcyzy na fajkach, na alkoholu też powinna być taka.
wrodzone predyspozycje genetyczne nawet jak nie palisz to może cię dopaść, nowotwory wśród osób palących to tylko ok.20-30% u ok.50% powodem nowotworu była niewłaściwa dieta :P
żeby nie było że bronię palaczy, nie palę (niczego), zasadniczo to nie piję (alkoholu)
Spaced Afryka,Azja i A.Poł jara od wieków....ziomek zioła znane są od tysiuęcy lat, opium w Azji to jak pączki u nas
SA miejsca na świecie gdzie łatwiej o haszysz niż o tytoń...Konopia jest chwastem i rośnie sobie gdzie chce i kiedy chce...pierwsze żagle,liny,i oleje pozyskiwano z konopii....
Plantatorzy bawełny lobbowali aby zakazać konopii bo tracili na bawełnie....można sobie poczytac o tym i o tamtym...
płacimy wszyscy !!! każdy palacz powinien płacic za siebie !! kupisz fajki a z części kasy jest fundusz na debili co ćpają gówno !!! i po sprawie...podobne mam zdanie o ludziach co bez pasów autem śmigają....jest taki uczestnikiem wypadku i potrzebna karetka bo wyleciał z auta przez brak pasów - to ponosi koszty akcji, jak ***** był piany to płaci za akcję plus karę !!! czemu normalni ludzie mają ponopsić koszty innych ??
Nikotyna to największy narkotyk na ziemi !!

Plantatorzy bawełny lobbowali aby zakazać konopii bo tracili na bawełnie....można sobie poczytac o tym i o tamtym...
płacimy wszyscy !!! każdy palacz powinien płacic za siebie !! kupisz fajki a z części kasy jest fundusz na debili co ćpają gówno !!! i po sprawie...podobne mam zdanie o ludziach co bez pasów autem śmigają....jest taki uczestnikiem wypadku i potrzebna karetka bo wyleciał z auta przez brak pasów - to ponosi koszty akcji, jak ***** był piany to płaci za akcję plus karę !!! czemu normalni ludzie mają ponopsić koszty innych ??
Nikotyna to największy narkotyk na ziemi !!
Spaced pisze:alkochol

Delikatnie mowiac pierdoli ci sie chyba od nadmiaru. Taa alkohol tez leczy dusze, a nikotyna leczy skolatane nerwy. Gowno prawda! Wiekszosc ludzi siega po te rzeczy z ciekawosci. Niektorzy sa podatni na uzaleznienie a inni nie. Ale jak ktos jara trawke zeby sie dobrze czuc i "leczyc swoja dusze" to nie rozni sie niczym od alkoholika i innych cpunow.Schodek pisze:Zdrowe zioła leczą duszę .....a nie ją zabijaja !!
Badzmy realistami, dzieci wcale nie maja ograniczonego dostepu. Trzeba by stworzyc (raczej niewykonalny) system absolutnego zakazu.sergio94 pisze: Jestem zdecydowanie przeciwny legalizacji marihuany, bo prawda jest taka, że jak ktoś chce palić to spokojnie ją zdobędzie, a przynajmniej dzieci mają ograniczony dostęp, nie tak jak w przypadku papierosów, gdzie w 99% kiosków można je kupić bez dowodu.
Albo wlasnie legalizowac i sprzedawac pod pelna kontrola doroslym jednoczesnie karajac mozliwie surowo jakikolwiek nielegalny biznes. Niska cena i dostepnosc zlikwiduje podziemie, ktore chetnie sprzedaje najmlodszym oszukany towar. Jesli by musieli sprzedawac jointa na lewo, po cenie 1zl, to komu sie bedzie oplacalo ryzykowac wiezienie? Teraz sie oplaca bo oni sami ustalaja cene.
Obie rzeczy sa tak samo zle i powinien byc calkowity zakaz publicznego palenia. Z ziola to niby dym nie leci ? Walczysz z jednym narkotykiem, a popierasz drugi ? - HIPOKRYZJA !Schodek pisze:Jak chcesz palić ścierwo to możesz ale jak chcesz palić zioła to idziesz do więzienia !!! debilizm...jak papierosem trujesz innych to spoko ale jak sam chcesz złapać bucha to już jest zle !!
Skad masz takie wspaniale dane ? Ja znam osobiscie dwa przypadki (jeden posredni - wypadek samochodowy po zjaraniu sie zielskiem, wesola jazda i skrzyzowanie na czerwonym, bo kierowca smiejac sie powiedzial ze zdazy. Dwa trupy, dwie osoby w szpitalu). Mysle, ze mnostwo by sie tego znalazlo.Schodek pisze: Grzyby jakie rosną wszędzie znane są od tysięcy lat i nikt jeszcze po nich nie umarł.....zioło jest notowane od 9500lat i też nikt nbigdy nie zmarł z powodu gibona
Czemu ja mam placic za debila, ktoremu mozg ziolo wypalilo, albo pluca, bo wg ostatnich badan, ktore czytalem 1 przecietny joint to 3 razy wiecej substancji smolistych niz w papierosie (tak tez sie zdziwilem). Ja nie chce placic za, zadnego z tych debili.Schodek pisze:czemu mam płacić za debila co ćpa nikotynę a rak mu mózg wyjada...albo płuca ?? czemu mam płacić za jego debilizm ??
Swiete slowa. Ale niektorzy po prostu lubia ten stan upojenia: alkoholowego, narkotycznego, nikotynowego itd.Spaced pisze:Ale szczerze to po prostu nie lepiej zadnego z tych swinstw nie ruszac zamiast zastanawiac co jest gorsze i lepsze?
I czemu tak lubicie sie porownywac do tych "artystow co cpali". Myslicie, ze to swiadczy o ich wyjatkowosci ? Raczej o slabosciach. Zreszta poczytajcie jak wielu z nich skonczylo swoje zycie w rynsztoku, samotnie, na glodzie. No chyba, ze wam to imponuje?