destroyer vs. point :P

heloo
Kontakt:

destroyer vs. point :P

Post autor: heloo »

a ja tera zyskam ogoolny respect i szkucyn całego forum

chcę sobie kupić ramke do rowerka ktoory składam<fr>. ramka miała by byc do 400 zł . mysle na zaqpem albo destroyera -jumpa/ albo pionta.

i teraz moje pytanie:
co jest lepsze i dlaczego ??
prosze o żeczowwe agrumenty zaroowno za i przeciw
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

yeah bicz. mowilem Ci ze nie zakladaj topica

point rulez, wiem bo mam. super katy, cala geo, wyglad. i w miare wytrzymala (moja ma prawie rok) i jest cool. ale teraz to nie wiem co bym wzial :] czy nie destroyera. w koncu cromo i wogole, troche cienko wyglada aczkolwiek podobna niezla jest.

ps rama tylko z poziomymi hakami pamietaj :D

a tak wogole to nie bylbym soba :

Zapizdzialy psi odbycie, masz wrzody na *****. Wygladasz jakby cie cyganka w biegu wysrala ty owsinogi skwarze na cycku rumunskiej suki! Cis baka zachujaly jebaku ciernisty wyruchany przez bande tredowatych zapalek! Twoje dupsko stanie sie moim trofeum mysliwskim!! Zrobie ci z mordy origami ty pierdopedzie!! Zrobie ci z ryja parking dla ciezarowek ty tredowaty brudny rzepie!! Masz ryj jak czarnobyl ty fraglesie!! Wygladasz jakbys jezykiem czyscil chodniki z psich gowien ty sfilcowany cebularzu!! Mlaskaj pyte capiacy psi bolcu ****** pod zlewem przez jednonoga peruwianska dziwke. Zrobie ci z dupy jesien sredniowiecza ty zapyzialy produkcie biegunki hipopotama. Mowi sie ze jezeli podczas stosunku partnerzy usmiechaja sie do siebie to dziecko rodzi sie madre, szkoda ze twoi rodzice tego nie wiedzieli! Zrobie ci z dupy szafke na buty ty mutancie. Twoje dupsko stanie sie moim trofeum mysliwskim!! Zrobie ci z dupy bank spermy ty wygrzmocony rodzynie bengalskiej swini! Masz grzyba na ******! Czysc psi odbyt wysadzony w dupe bagiecie!! Kurewski capie ze spuchnietymi jajcami, taplaj sie w kale ****** pedale spierdolony kalafiorze! Zrobie ci z ryja parking dla ciezarowek ty tredowaty brudny rzepie. Zrobie ci z dupy chinska porcelane ty toporem ****** psi batonie!! Skurwysynski matkojebco, pieprzony przez stado dzikich murzynow.

I UZYJ OPCJI SZUKAJ NA NASTEPNY RAZ :P
ps fajan impra byla wczoraj.. pierwszy strong, drugi strong :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
heloo
Kontakt:

Post autor: heloo »

czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
ODPOWIEDZ