zajebali mi kur** rower - BIELSKO
zajebali mi kur** rower - BIELSKO
Kurwa dzisiaj ide do schowka a tu nie ma roweru.....
jakis prze **** sie włamał
jak ktoś bedzie widział ten bike to dawać na gg: 2742523
tel (033)4973355
foto w podpisie
co prawda rower niezbyt wypasiony ale przydało by sie odzyskać...
jakis prze **** sie włamał
jak ktoś bedzie widział ten bike to dawać na gg: 2742523
tel (033)4973355
foto w podpisie
co prawda rower niezbyt wypasiony ale przydało by sie odzyskać...
-
- Kontakt:
ehhh no mi tez zajebali kiedys rower z piwnicy. ale makrokesza... tyle ze tylko taki rower wtedy mialem :( i od tamtej pory wstawiam do domu, jak brudny to do wanny i myje zeby sie starsi nie jebali i luz. wole nie ryzykowac. i szczerze życze odzyskania rowerka.
pozdro i powodzenia
pozdro i powodzenia
matura to bzdura :)
-
- Kontakt:
Wszystko fajnie, tylko wezcie pod uwage, ze nie wszyscy mieszkaja w domkach jednorodzinnych, albo mieszkaniach z ogromnym metrazem. Ja nawet gdybym chcial to nie mam gdzie u siebie w pokoju roweru postawic, bo bym przejsc na druga strone nie mogl, a po rozlozeniu lozka, to chyba bym pod sciana musial powiesic sprzet ;) Balkon tez odpada bo juz tam masa rzeczy jest...
Dlatego rower trzymam w zsypie. Nie zadnej piwnicy ani suszarni do ktorej kazdy ma wstep. Szczesliwie sie ulozylo, ze stare zsypy okazaly sie niepotrzebne w naszym bloku i pozwolili je adaptowac na pomieszczenie gospodarcze. Zrobilem sobie tam maly warsztacik, od wewnatrz obilem drzwi blacha, zamontowalem stary, kozacki zamek i jestem w miare spokojny. Zeby sie dobrac do tych drzwi trzeba narobic sporo huku ;)
Dlatego rower trzymam w zsypie. Nie zadnej piwnicy ani suszarni do ktorej kazdy ma wstep. Szczesliwie sie ulozylo, ze stare zsypy okazaly sie niepotrzebne w naszym bloku i pozwolili je adaptowac na pomieszczenie gospodarcze. Zrobilem sobie tam maly warsztacik, od wewnatrz obilem drzwi blacha, zamontowalem stary, kozacki zamek i jestem w miare spokojny. Zeby sie dobrac do tych drzwi trzeba narobic sporo huku ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.