Oczywiście nie można tego uznać jako wadę, lecz w dobie kryzysu jako wielką zaletę.. Może dlatego Krk to jedno z najbogatszych miast w Polsce ..
Zdecydowanie sie nie zgadzam..ok sa ludzie z tych roczników którzy sobie tylko jaja na forum robie ale sam jestem z rocznika '93 i znam wiele wiele bardzo konkretnych pomocnych i zdecydowanych osób w moim wieku którzy tez maja jakieś pasje (nie rowery ale np. kapela rokowa albo piłka nożna) i sa całkowicie tej pasji oddani przez co właśnie wyrastają na ludziblackdemon pisze:nie martw sie wszedzie taki naplyw ******* Smile obserwuje po moich forach.. pelno madrych bachorow z rocznikow 93-95 nagle sie znalazlo.. zaluje ze jestem ich rowiesnikiem ale co poradzic
ja jestem z 94 i jak widze kolegow w szkole albo innych z tych rocznikow na forum to watpie ze maja pasje. ich pasja to nabijanie sie z innych, wyzywanie od kurw, pedalow itp. takze picie (do zajebania sie) no i oczywiscie tego nie moglo zabraknac czyli palenie papierosow.. no i wg nich to ze jezdze na rowerze jest smieszne..Czarny_DH pisze:Zdecydowanie sie nie zgadzam..ok sa ludzie z tych roczników którzy sobie tylko jaja na forum robie ale sam jestem z rocznika '93 i znam wiele wiele bardzo konkretnych pomocnych i zdecydowanych osób w moim wieku którzy tez maja jakieś pasje (nie rowery ale np. kapela rokowa albo piłka nożna) i sa całkowicie tej pasji oddani przez co właśnie wyrastają na ludzi Wink
zgadzam sie bez wątpienia to powazny teraz problem...blackdemon pisze:ich pasja to nabijanie sie z innych, wyzywanie od kurw, pedalow itp. takze picie (do zajebania sie) no i oczywiscie tego nie moglo zabraknac czyli palenie papierosow.. no i wg nich to ze jezdze na rowerze jest smieszne..
przypominam Cii kolego że tez kiedyś byłeś w tym wieku wiec nie kozakuj bo mam wrażenie ze żyjac w Austrii nie masz tak naprawde pojęcia o polskiej młodzieży i ich problemach jedynie to co widzisz na forumkonewka pisze:
teraz kazdy 15, 16 latek bedzie pisal w tym temacie jaki to jest juz madry, dojrzaly, ze za chwile zalozy rodzine, pojdzie do pracy... bla bla bla
konewka zdecydowanie sie zgadzam..konewka pisze:oczywiscie, ze wiem o czym mowisz, dobrze, ze niektore dzieciaki wychodza ze zlego srodowiska, jednak widzac po tym oszustwie na Konradzie widac, ze nie wszyscy wychodza na ludzi
Tobie również przypominam ze sam kiedys należałes lub należysz do "złotej polskiej młodzieży".... I wiesz co powiem wiecej (nie obrażajac nikogo) szczerze wkurza mnie podejście w stylu mam 20-kilka albo 30-kilka lat i uważam ze osoby w wieku 15-19 lat to jakies bachory szczyle itd BO MNIE JUŻ to nie dotyczy (jeszcze raz powatrzam nie chce nikogo urazić bo znam kilkanaśćie naprawde wyrozumiałych jeśli chodzi o ten temat osób...)Lisek-Tm pisze:nastepnie kluczowy post Konrada w ktorym mowi wprost ze na dh zone poziom jest obecnie jaki jest, i od tego czasu wszystko sie zmienia, kazdy dzieciak (nie obrazajac nikogo) nagle broni sie, ze reszta dzieci zla ale on jest ok. niezle mozna sie usmiac czytajac takie "usprawiedliwienia". bo nie musze chyba nikomu mowic kto najglosniej krzyczy "lapac zlodzieja". hahahaahah. polska zlota mlodziez.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość