Piasta dartmoor x-force
Piasta dartmoor x-force
Witam
Może coś powiecie coś o piaście dartmoor x-force ważę około 75kg i będzie używana w bardzo lekkim dh
Może coś powiecie coś o piaście dartmoor x-force ważę około 75kg i będzie używana w bardzo lekkim dh
Miałem ją przez jakieś 2 tygodnie, potem sprzedałem. Kolor czerwony wyglądał dobrze, o wytrzymałości nie powiem za wiele, jeździłem z nią w sztywniaku takie właśnie lekkie dh/fr i nie miałem z nią żadnych problemów. Aktualnie mam jeszcze Dee-Force z przodu, jeżdżę na niej od początku roku i nic jej nie jest, łożyska nie trzeszczą jak to miało miejsce w ns'ie, brak luzów itp.
przeczytaj jeszcze raz to zdanie i przeanalizuj logikę tego zdania...greenman pisze:takie same piasty mozna nabyc pod nazwa NOVATEC wiec mysle ze kupno dartmoora to strata pienidzy skoro mozna miec to samo za mniejsza kase od novateca Smile
Ja mam novatec, przód na 2 łozyskach, tył na 4 i chodzą bardzo dobrze!! po wodzie, po ziemi i wszystko w jak najlepszym porządku, więc mogę polecać piasty novatec

ja przeanalizowałem i nie widze w tej wypowiedzi niczego bez logiki, wiec proponuje Ci przeczytac logicznie o co mi chodziło.
greenman napisał:
takie same piasty mozna nabyc pod nazwa NOVATEC wiec mysle ze kupno dartmoora to strata pienidzy, skoro mozna miec to samo za mniejsza kase od novateca Smile
przeczytaj jeszcze raz to zdanie i przeanalizuj logikę tego zdania...
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
"za mniejsza kasę od novateca" - to mi się nie podobało, tzn. na początku nie zrozumiałem... gdyby były przecinki to by było bardziej zrozumiałe. Ponieważ dopiero później zorientowałem się, że "od novateca" jest w sensie "(...)możesz mieć za mniejszą kasę, kupując wyrób firmy novatec". W pierwszej wersji myślałem, że masz na myśli tak "bla bla bla novatec jest tańszy od novateca". Taka nieścisłość powstała :P