[Katowice] Traski dh, fr, dirt? Gdzie pośmigać?
[Katowice] Traski dh, fr, dirt? Gdzie pośmigać?
Siemaneczko jestem tu nowy wiec nie denerwujcie się jak juz taki wkontek był:). Czyli kaj mozna pośmigac w katowicach? nie licząć parku chorzowskiego, chodzi mi o treski zjazdowe, jakiś dircik.
Powinieneś to napisać w "rowerowe USTAWKI" albo "Zawody / Trasy". a jak byś zobaczył co jest na forum to zobaczysz, że na pierwszym miejscu w ustawkach jest http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=51846 ...ech
-
- Kontakt:
afro666 więc tak
WpkiW:
Lasek (miejscówka Slopestyle i FR )
Stoliki 7 i 5 metrowe
Stare DH
Nowe DH
Downstairs Planetarium
4x
obok 4x są derty od małych po duze giganty
Dirty na hałdzie za Skansenem
Park Kosciuszki fajna Traska
Następnie 3 Stawy:
trasa FR oraz mały dropik
mała przelotówka
Rezerwat Murcki trasa FR-DH oraz Dirty
Hałda na Murckach ale tam juz chyba nic nie ma a jak jest to Krosowcy sie tam krecą
Osiedle Kokociniec gdzie mieszka Kroma , i nie wiem czy coś tam jest (wiem , że ma być budowane na nowym sezon jakieś dropy czy cuś)
o to tak na szybko
WpkiW:
Lasek (miejscówka Slopestyle i FR )
Stoliki 7 i 5 metrowe
Stare DH
Nowe DH
Downstairs Planetarium
4x
obok 4x są derty od małych po duze giganty

Dirty na hałdzie za Skansenem
Park Kosciuszki fajna Traska
Następnie 3 Stawy:
trasa FR oraz mały dropik
mała przelotówka
Rezerwat Murcki trasa FR-DH oraz Dirty
Hałda na Murckach ale tam juz chyba nic nie ma a jak jest to Krosowcy sie tam krecą
Osiedle Kokociniec gdzie mieszka Kroma , i nie wiem czy coś tam jest (wiem , że ma być budowane na nowym sezon jakieś dropy czy cuś)
o to tak na szybko

Za to jestem z tego samego kraju. Chodziło mi o to, że mogłeś się tam zapytać, bo temat jest o Katowicach to na 100% ktoś by napisał gdzie można pojeździć. A w tamtym temacie nikt nie wspomina o jakimś ściganiu tylko o wspólnej jeździeafro666 pisze:Pozatym jesteś z lublina wiec jest mała szansa ze wiesz gdzie mozna pojeździć w katowicach. Wiec poco wog sie odzywasz.pozdro666

wojtasunawet małego nsa tam nie ma juz bo sie złamał:D
No to dokładny spis to:
Park Chorzowski-4x,dropy, przelotki, trasy dh
Park Kościuszki(b. mało)
Rezerwat na Murckach-trasa FR/DH, Dropy 2,5-3m, Derty, Step-up.
Lasy panewnickie- traska enduro-dh, troche dalej dalej hałda na Panewnikach-Gapy
Troszke dalej Kamionka w Mikołowie- traski, drop
Kokociniec-poczęści moje derty i dwa gapy
Bardzo sie ciesze że coraz wiecej bikerów z Katowic sie pojawia
No to dokładny spis to:
Park Chorzowski-4x,dropy, przelotki, trasy dh
Park Kościuszki(b. mało)
Rezerwat na Murckach-trasa FR/DH, Dropy 2,5-3m, Derty, Step-up.
Lasy panewnickie- traska enduro-dh, troche dalej dalej hałda na Panewnikach-Gapy
Troszke dalej Kamionka w Mikołowie- traski, drop
Kokociniec-poczęści moje derty i dwa gapy
Bardzo sie ciesze że coraz wiecej bikerów z Katowic sie pojawia

[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
-
- Kontakt:
konewka w Pięciu na przełomie Zimy i Wiosny w PArku nie masz co liczyć. Jest dobrze gdy jest nas 3 w Parku.
Prawda jest taka ze jak na taką dużą aglomerację jaką są KAtowice i Chorzów to mało osób popyla w FR/DH.
Ja smigam kiedy chce , ponieważ do parku mam 300 metrów
Ale w sumie dałoby się jakąś Ekipe zmobilizowac zeby posmigać....a nie stać na lasku i pić browary

Prawda jest taka ze jak na taką dużą aglomerację jaką są KAtowice i Chorzów to mało osób popyla w FR/DH.
Ja smigam kiedy chce , ponieważ do parku mam 300 metrów

Ale w sumie dałoby się jakąś Ekipe zmobilizowac zeby posmigać....a nie stać na lasku i pić browary

-
- Kontakt:
afro666 i tu się myslisz z BEZPIECZNYM 4x
W wakacje odnotowano 4 kradzieże
ale teraz juz się zrobiło bardziej spokojnie po naszej Parkowej interwencji....
2-czy też 3 osoby posiadają numery tel. do Policji która pilnuje porządku w Parku. Akurat tak się stało ,że jeden z tych policjantów smiga na baju i dostalismy od nich numery prywatne więc jak cos sie dzieje od razu do nich dzwonimy

2-czy też 3 osoby posiadają numery tel. do Policji która pilnuje porządku w Parku. Akurat tak się stało ,że jeden z tych policjantów smiga na baju i dostalismy od nich numery prywatne więc jak cos sie dzieje od razu do nich dzwonimy