Evile mają jakieś nowe zawieszenie od Dave Weagle w ramie The Revolt. Ciekawe na jakiej to działa zasadzie, wygląda jak jednozawias ale moge się mylic. A co ciekawe DW założył Evila i później go sprzedał.
darex sprzedał go bo e13 i Evil miałyby konflikt interesów. Jako własciciel obu firm stwarzałby konkurencje dla firm którym sprzedaje napinki To niedobre dla biznesu było najwyrazniej.
A zawieszenie to 1 zawias ale z full floaterem bodajze jak w Treku(ale inaczej )
a mnie i tak ciekawi jak zmiana na speca wpłynie na popularność tych ram w DH bo jak do tej pory to nawet w Polsce na zawodach jak mówiłem, że demo fajne jest do zjeżdżania to wiele ludzi mnie krytykowało i proszę... czas pokaże
Dokładnie może to przez ten syf w okół... Masakra ! Tajfun po tym pokoju przeszedł , do tego kiepskie światło... Sprzęt złożony na wysokiej półce ale uroku to w tym pokoju nie ma
Drugie foto być ok. Ciekawe co dalej będziesz z tym Iron Horsem... Szkoda , szanuje tą markę...
nooo dobra Spaced..a podobalby ci sie tak bardzo jakby mial jakis kolor zamiast polerki?? porownaj rower hilla z 08 i lapierre..ih wygrywa po wzgledem takiej lekkosci lini myse jak dlamnie ;)..ale lapierre niczego sobie choc mimo wszytko i tak bym bral juz 5 ego IH ;)