Mam pytanie czy da sie zamontowac hamulec linkowy w suburbanie czy tylko hydraulik ? NIektorzy moi znajomi mowia ze sie da tylko hydraulika . Powiedzicie czy sie da a jak tak to jak ?
Tarczowy mechaniczny? V-brake? Owszem, że się da i te i te. Mocowanie pod hamulce tarczowe są jednakowe dla mechanicznych jak i hydraulicznych a Pivoty można zamontować bez problemów.
Chodzi mi o tarczowy mechaniczny nie mam mowia mi ze nie mam zaczepow jak w Konie lub NS Bitchu Starym . Mowia ze sie nie ma jak zatrzymac a hudraulik tego nei potrzebuje .
SPRZEDAM:
-Marzocchi drop off triple 2006.
-Piasta Novatec DH41 NOWA!.
gg; 7074319
Czy aby Twoi znajomi dobrze się czują? Jakich znowu zaczepów? Mechanika montujesz identycznie jak hydraulika. 2 śrubkami do mocowania a proces "hamowania" odbywa się dzięki napinaniu ramienia, które dopycha klocek do tarczy ale mocowanie nic z tym wspólnego nie ma. Zakładaj i śmigaj i dobra rada, znajdź sobie nowych znajomych
Maci3k12 czlowieku naucz sie pisac i pozniej sie pytaj bo malo rozumiem z tego co ty piszesz. wez powiedz znajomym zeby sie na hulajnogi przesiedli a nie jezdzili na rowerach skoro nic na ich temat nie wiedza
Ehh zjezdzacie jego znajomych a pyta się o to bo pancerz w hydrauliku jest na calej dlugosci, a w mechaniku nie bardzo. Mozna zrobic tak ze jest na całej długości. Pewnie chodzi mu o przelotki...
nawet jak nie ma przelotek to co za problem?
wlasnie lepiej jak jest pancerz na calej dlugosci bo linka sie nie zuzywa tak szybko.
wiec co za problem kupic 2m pancerza, tasma izolacyjna..lub te take pierdolniki co sie kable elektryczne spina..(nie pamietam nazwy)
Pablo666 W zwykłym sklepie dostaniesz też czarne no i oczywiście różne długości i szerokości są. A jak chcesz przynalsić na dzielni to Macneil robi kolorowe Velcro Straps ;D