BOXXER OSZUST!!!!!POMOCY!!!

SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

konewka, artek700, dajcie już spokój !

Wydaje Mi się że po prostu użytkownik forum który Ma żal do TK mógł założyć nowe konto próbować mu bruździć, bardzo to podejrzane i głupie za razem, nowe konto i sprawa tak prosta do udowodnienia że aż śmieszna...

Nic Tylko czekać na zdjęcia :)
mateom
Kontakt:

Post autor: mateom »

...
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

mateom kupil od pana TK boxxera rame i amortyzator, i ZGADZA SIE ODBIERAL OSOBISCIE BEZ AUKCJI...
SegatiV
Kontakt:

mateom Może coś więcej o boxxie ? dlaczego do kosza ? Może jakieś poparcie swoich tez ? Zaciekawił mnie strasznie ten temat jak i inne o TK Lekka nagonka się zaczęła na gościa... Chętnie wysłucham szerokich esejów z dołączonymi zdjęciami , a nie równoważników zdań...
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

mateom naprawdę Cię nie rozumie, chciałem być miły, chciałem pójść Ci na rękę chociaż rozbierałeś boxxera i jezdziłeś bez powietrza, a jak wiadomo wtedy mogles uszkodzić solo air, chciałem, żebyś mi go przysłał, ja zaniósłbym go powtórnie do serwisu i panowie w nim oceniliby jego sprawność ponownie po Twoich jazdach bez powietrza, ale co Ty robisz ? nawet nie piszesz do mnie, tylko kierujesz się opiniami ludzi którzy słyszeli "coś" o moim boxxerze i zakładasz, że kupując go ode mnie był popsuty. Przecież bawiłeś sie nim z Twoim kolegą przed finalizacją transakcji i żadnych wątpliwości nie było, po 2 tygodniach napisałeś mi, że coś miękki ten boxxer i strzela, więc pewnie wtedy uszkodziłeś swoją zabawkę.

Co do orange 223 to wydaje mi się że wątpliwości co do jego sprawności nie masz, na ramie widać dokladnie każdy spaw, a nie da sie skopiować orginału, nawet jeśli byłbyś najlepszym spawaczem jaki jest, to po prostu widać, że rama była spawana po jej wczesniejszym uszkodzeniu, więc polecam przejść się gdzieś do serwisu, jeśli musisz jakoś sobie udowodnić, że masz sprawną ramę lub też oddać ją na prześwietlenie. Tutaj usłyszysz jedynie plotki na temat 223, bo nikt tej ramy nigdy w ręku stąd nie miał, bo rama w polsce kupiona nie była.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Gubię się już..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

ciekawi mnie czemu ten użytkownik z rybnika nie ma jeszcze bana?
konewka
Kontakt:

Post autor: konewka »

te tematy zaczynaja juz przyprawiac o mdłości...
http://mrshaper.pinkbike.com/
viejo
Kontakt:

Post autor: viejo »

Sprawa smierdzi. Najpierw Damianek93 - zero zdjec, nowy uzytkownik, teraz kolejny temat sie pokazal tez bez zdjec z jakimis podejrzeniami :/
Daleko mi do bycia fanem TK ale to po prostu cuchnie.

mateom kupiles osobiscie, sprawdziles i bylo ok, a po 2 tyg juz nie bylo ok ? Podejrzane. Spawana rama i nie mozesz znalezc spawu ?

KFP za co ?
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Jak widać mateom usunął treść swego postu i poprosił o usunięcie tematu o Orange.. Nie usunąłem, lecz po prostu poszedł temat do zamknięcia..

Nigdy z TK nie handlowałem, ale jako do znajomego nie mam zastrzeżeń (może dlatego, że niec nie kupowałem ;) ) Mniejsza z tym.. Jakieś nieporozumienie, lub jednak ktoś coś na złość robi.. Ale z nam z życia, że "nic nie dzieje się bez przyczyny"
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
mateom
Kontakt:

Post autor: mateom »

nieporozumienie.
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

....
Romo
Kontakt:

Post autor: Romo »

TK skąd wiesz ,że mateom jeździł bez powietrza?? Akurat znam sytuacje ,bo sam pompowałem mu amortyzator w tym samym dniu kiedy mateom napisał do Ciebie, że amor strzela. I nie piernicz farmazonów ,że jeździł 2 tygodnie bez powietrza ,bo to po prostu bzdura. Z amorem jest coś nie tak i nie gadaj ,że on go zepsuł bo przy próbnym wginaniu (bo nie jeździł na nim, tym bardziej 2 tygodnie) , amor nie miał prawa się zepsuć. A tak nawiasem mówiąc , to amor nie był bez powietrza. Był ustawiony powiedzmy pod wage 50kg ,bo mniej wiecej tyle było powietrza jak pompowałem go. Więc jeśli on ważyłby 50kg ,to nie mógłby na nim jeździć??? Powiedziałeś mu żeby nabił więcej powietrza do amora, a w amorku tak jak mówie i tak już było sporo powietrza. Z tego co mówisz osoba ważąca te 50kg musiałaby jeździć z sagiem 0%, bo w innym wypadku amor by strzelał. Mam nadzieje ,że to co napisałem jest w miare jasne.
Pozdrawiam
TK
Kontakt:

Romo wszystsko już jasne, prosze ten temat zamknac bo to takze nieporozumienie.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

ja tu już nic nie ogarniam, mimo ze przeczytałem uwaznie ten temat ...

To w końcu co z tym boxxerem ? KTO kupił od KOGO i po czyjej stronie stoi racja ?
TK
Kontakt:

tego nie wiadomo, w każdym razie ten kto kupił mojego boxxera wypowiedział się w tym temacie, więc to wystarczający argument na to, że to nie jest mój boxxer(ten o którego chodzi w temacie)
[S]2x yeti 4x roz. s i l
eskimos28
Kontakt:

Post autor: eskimos28 »

motomysz tego nikt nie wie. Z tego co się orientuje to kupił ktoś od TK a co dalej to nie wiem..^^
Mlody 23
Kontakt:

Post autor: Mlody 23 »

nie wiem czy wiecie ale zalozciel tematu to damian i ta aukcja ktora ktos pokazal to wystawia tez damian i tez z krakowa. Czyli ten damianek co sie tu zali ze go oszukano sam tego boxera chcial sprzedac na allelgro :] wiecej chyba dodawac nie trzeba.
SegatiV
Kontakt:

Hahha :D Sobie pacjent reklamę czyimś kosztem chciał zrobić ;|... ehh, może zamknijmy temat ?
Zablokowany