Pozostaje Ci sledzic uwaznie allegro. Ja wyrwalem Formule K18 w super stanie za 300 wiec moze i Tobie cos sie uda.
Pytanie w czym chcesz uzywac te heble? Przy Twojej wadze Juicy Three dadza sobie rade ale szału nie bedzie.
Osobiście jestem zwolennikiem, że jeśli tanie tarczówki to tylko mechaniki. W nich raczej nic się nie psuje, koszt linki i pancerza to grosze w razie zerwania. Szukaj avid'ów bb5, może być też octane one albo hayes mx-2, do tego jakieś klamki i może nawet coś zostanie z tych 300zł
BB7 jak już, najlepsze machaniki, a w cenie się zmieścisz. Jeszcze Deore heble masz, w miare tanio, ale to używki jak w komplecie z tarczami, a jakoś nie jestem przekonany do kupowania hydraulików używanych. Lepiej kup sobie BB7 bo działa lepiej jak tańsze hydry (np. HFX9)
gacek888 zdecydowanie tańsze hydrauliki. Mam Juicy 3 - przejeździłem cały tamten sezon i mnie nie zawiodły, a smigały na Chełmie, Żarze, Harendzie, Szymoszkowej i lokalnych trasach. Dadzą radę - ja bym się w mechaniki nie bawił.
Nie bierz Hayesów. Jeśli chodzi o niższą półkę cenową to Hayesy chyba są najsłabsze na rynku (pomijając promaxy i inne takie) - pełno z nimi problemów, a to nie chcą hamować a to się zapowietrzają.
DZiewiątki xD ( HAyes nine ) za ta cene raczej nie bedzie problemu wyrwac nawet Nowej sztuki a praca jest bardzo dobra patrzac na postep i zaawansowanie techniczne az tak w tyyyyyle nie zostaje w stosunku do nowych sprzętów JA smigam NA hayes Nine 203 przod jezdze sezon kupilem uzywke za 350 ani razu mniei nie zawiodły stawiaaja na jednym palcu a w dupe dostaja ostro raz tylko wymieniałem klocki a nie ma mowy o zapowietrzaniu itp co innego MAg'i tego nie polecam :P BRZYTWA
gacek888 i zaraz bedziesz plakal ze sie z tlokow leje... hfx9 to sprzet dla ryzykantow. Jak nie masz kasy to zainwestuj w cos nowego.
Zgodnie z zasada: nie stac mnie na tanie rzeczy.