BOXXER OSZUST!!!!!POMOCY!!!

Romo
Kontakt:

Post autor: Romo »

SegatiV temat nie jest do zamknięcia. Jak będe trzeźwy ,to napiszę wszystko o co chodzi. Pozdrawiam :)
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

boxxera też na kapie robiłeś ?

temat nie tyczy się mojego boxxera więc albo zakładający zmieni treść albo temat nadaje sie do zamkniecia/usuniecia, bo to jedna wielka kpina, a jest nadal w tej kategorii z powodów, które są wiadome, przynajmniej dla mnie.. - niechęć do mojej osoby ze strony moderatorów.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Romo
Kontakt:

Jeśli boxxer damianka nie jest od TK, to znaczy że mateom kupił od TK boxxera o którym była kiedyś burzliwa rozmowa. Zacytuje BikerJG : "Pozdrawiam panie tk i jestem ciekaw komu teraz wcisniesz boxxera, tzn kiedy bedzie tu nastepny temat o tobie". To było napisane 13.11.2008. Wygląda na to, że trzeba było na to czekać 4 miesiące i następny się nabrał...

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... sc&start=0 temat dotyczący tego boxxera
owczar
Kontakt:

Post autor: owczar »

Nie mogłem się powstrzymać:

Jak to wszystko przeczytałem to mam wrażenie że się z tego robi brazylijska telenowela... Elementy są wszystkie zdrada, oszustwo, zły charakter (sorry TK ale ta rola przypadła tobie) podszywanie się pod złego , groźby, pieniądze... Dobrze że boxxer nie będzie miał małych boxxerków :twisted:
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

owczar moze gdybys ty utopil 2000zl nie mial bys tego za telenowele...

Ciekawe jak sie sprawa rozwiaze, napisz prosze co i jak...
Romo
Kontakt:

Sprawa damianka93 ,to jakaś pomyłka ale przez przypadek wyszła na jaw sprawa boxxera, którego kupił kiedyś BikerJG. Prawie całe 2 pierwsze strony tematu to jakaś motanina , ale kilka ostatnich postów ujawnia sprawę nieszczęsnego boxxera BikeraJG. Wychodzi na to, że TK wcisnął tego boxxera następnemu pechowcowi! Oby mateom nie miał takich przejść jak BikerJG i rozwiązał sprawę szybko i bezboleśnie gdyż ten amor jest bezdyskusyjnie w fatalnym stanie. Mam nadzieje ,że wszystko się wkrótce wyjaśni.
Pozdrawiam
damianek93
Kontakt:

Post autor: damianek93 »

Przepraszam ale nastapiła niestety ogromna pomyłka POMYLIŁEM SIĘ.
Chciałbym przeprosić wszystkich użytkowników a zwłaszcza Tk którego niesłusznie oskarzyłem i który ma i tak sszarganą opinie przepraszam nawiazałem kontakt z prawdziwą odoba od której kupił amoryzator i zobaczymy jak się sprawa pooty przepraszamn jeszcze ram miejmy nadzieje ze bedzie to przestroga dlamnie na przysłżośc przepraszam jeszcze raz!!!!!
exbikerman

Post autor: exbikerman »

To prze h.uj jesteś !!
Fly, fly, fly so high
TK
Kontakt:

Post autor: TK »

przeprosiny przyjmuje. Prosze o zamkniecie tematu. Na przyszlosc myśl zanim kogoś nieslusznie oskarzysz.
[S]2x yeti 4x roz. s i l
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Sprawa została wyjaśniona, temat zamykam ;)
Zablokowany