Amor na nowy sezon, jaki ?

GrzesiekrK
Kontakt:

Post autor: GrzesiekrK »

wlasciwie chodzi o amora pod rame poison epo ten starszy model co wyglada jak azon eliminator, i rama jest dosc duza a do tego skok 240mm to chcialem mozliwie wysoki amorek z mozliwie duzym skokiem.
gg: 5210092
dedekFR1
Kontakt:

Post autor: dedekFR1 »

No to z wysokich masz wszystkie marze 66 888 i monstery z lat 04-05 wysokie a monster też 03. Najlepszym wyborem byłoby 888 z hscv ale trochę trzyma cie kasa niestety, nie te czasy kiedy miałeś do wyboru do koloru 888, teraz jest 5 na allegro i spośród tego raczej masz wybór, chyba że od znajomego jakiegoś.
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

Spaced ja mogę się wypowiadać jedynie w kontekście storma i r1 z zeszłego roku bo przez jakiś miesiąc miałem nieprzyjemność być użytkownikiem tego pierwszego, może jestem wymagający bo był to epizod po widelcach takich jak boxxer czy sherman, ale praca była tak fatalna że mnie krew zalewała. Wystarczylo pare minut kontaktu z kurzem czy innym brudem żeby widelec robił sie tak sztywny że nawet wjezdzanie całym rozpędem w krawęznik z ciężarem ciałą na kierownicy powodował ugięcie o max 3-4 cm. Nie wspomnę o tym że dystrybutor sprowadził do Polski stormy z za długimi ośkami od r1, przez co nie dało się skręcić luzu na kole. Widelec dramat, jedyne plusy to w miare solidna konstrukcja ( a co tam się niby mogło z*ebać), i to że był tak prosty że rozebranie go zajęło by nawet upośledzonemu 5 latkowi pare minut. Zarzucając czarnym humorem należy też docenić brak plastikowych korków.
GrzesiekrK
Kontakt:

Post autor: GrzesiekrK »

niestety teraz cena 1300 czy 1400 to jest zdecydowanie za duza. pewnie za miesiac juz za 1100 sie kupic RC spokojnie.
gg: 5210092
ODPOWIEDZ