Chciałbym złożyć w miarę tani rower do lekkiego dualu i streetu, a w większości do skakania. Chciałbym się was zapytać jaką ramę wybrać. Chciałbym ramę do ok. 700 zł lub trochę wiecej. Podobają mi sie: leader fox dragstar, author a-gang, ballistic, a najbardziej mnie zainteresowała ta rama: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30252742 . Napiszcie która z nich jest najlepsza, a może znacie inne w miare dobre i niedrogie ramy. Dzięki za odpowiedzi.
kup amstaffa bo jest bardzo lekki a to chyba ważne jak chcesz jeździć dual
cena 750 zł ale da się pewnie taniej jak popytasz kogo trzeba
jak chcesz więcej wiedzieć o tej ramie to www.duncon.pl ( to tylko moja sugestia decyzja należy do ciebie)
jak chcesz ramke do dual'u to polecam RB
zreszta mam do sprzedania RB BANDIT DS ze sztyca zacisk i suport rama tylko pod tarcze w cenie amstafa fotka w podpisie
hmmm... polecam ballistica... a amstaff kosztuje teraz 680 zeta :| na poincie sam jezdze i moge spokojnie powiedziec ze jest to bardziej rama do dirtu i streetu niz do dualu... ale to tylko moje odczucia
Dzięki za odpowiedzi. Chciałbym jeszcze zapytać która z wymienionych ram jest najbardziej wytrzymalsza, czy spotkaliście się z przypadkami, ze rama pękała. Czy gdybym zdecydował się na jakiego destroyera, pointa czy ballistic miał bym pewnosc ze nie pęknie mi. Chciałbym rame która bardzo nadaje sie do skoków, i jest bardzo wytrzymała, napiszcie która jest do tego dobra.
ja sie moge wypowiedzieć na temat mojego RB jak narazie nie słyszałem zeby komus pekła ta rama zreszta to nie jest tylko moja opinia wkońcu jakość wykonania jest naprawde bardzo dobra jak nie super
hehehe jestes poczatkujacy wiec jezeli cos ma peknac to tylko twoje kosci... nie boj nic- ballistica jeszcze w polsce nikt nie polamal, o poincie nie slyszalem a o dragu tez nie...
wogóle to doradził bym ci tam weź sobe albo draga albo a-ganga ja miałem draga był naprawde zajebisty teraz mam a-ganga p.m i tez jest zajebisty wiec wybieraj z tych dwóch ram:) pozdro