GÓRNIKja mam troche inne pojęcie POD'a niż ro oficjalne.Jak jakieś foto mi sie naprawde mega podoba daje do ulubionych i komentuje jakoś pozytywnie.Sam zauważ że niektóre POD'y i VOD'y są takie denne ze hej :>
GÓRNIK tak ale na tą większość składają sie osoby co wybierają wedłóg oficjalnych kryteriów i ci co dają z własnych powodów.NP. kiedyś był VOD kolarzy na xc pod koniec dnia miał 30 ulubionych i kilkadziesiąt negatywnych komentów, albo chyba to było promo siary i perinia...jak weszło na VOD'a miało 12 ulubionych i 7 komentów
MAGIK_KRK_PL ok też mi sie podobało ale dlaczego odrazu na VOD'a wpadło, ledwo co sie pojawiło, a niektóre filmy są 2 miesiące i dopiero jak mają tam ileś tysięcy wejść komentarzy i favsow idą na VOD
What does POD/VOD mean, and how do I get it?
The tag POD/VOD refers to Photo of the Day (POD) and Video of the Day (VOD). Both of these items are moderator selected, however if you are interested in getting your video or image a review to be a POD or VOD, you are able to send them to Jordan Holmes who will review them, and possibly make them a POD or VOD. Note: We do not promote movies or photos that have been poached, or stolen from any other users. As well, we do not link photos or videos off different sites. POD/VOD's are always chosen from Pinkbike.com. If you are going to submit an image or video for POD/VOD review, please ensure it is promoting the use of a helmet, because safety comes first.
Tłumaczenie (luźne w tym wytłumaczenie czemu cza mieć POD w kasku itp. wiele osób tego nie czytało...): Co znaczy POD/VOD i jak mogę je zdobyć?
Tag POD/VOD oznacza wideo oraz foto dnia. Zwykle to moderator selekcjonuje jednakże jeśli jesteś zainteresowany osiągnięciem VOD/POD jesteś zobowiązany wysłać zdjęcie/film do Jordan Holmes który je przeglądnie i być może zrobi z nich VOD/POD.
Notka: Nie promujemy materiałów które nie są własnością użytkownika lub uzyte już przez innych użytkowników. Jeśli chcesz uczynić materiał VOD/POD pamiętaj żeby promować jazdę w kasku ponieważ bezpieczeństwo jest na pierwszym miejscu.