Giant ACid
-
- Kontakt:
Giant ACid
Witam ;] Pierwszy post na forum takze wybaczcie wszelkie uchybienia.
Pytanie, tak jak w tytule, odnosnie Giant ACid'a, jak sie sprawuje, czy moze jakies lepsze alternatywy za podobna cene, i to co irytuje mnie najbardziej - siodelko, czy nie ulegnie ono jakiejs deformacji podczas np. skoku ? Nie mowie o osobach 1,50 m wzrostu i 50 kg masy... ^^
Pozdrawiam.
PS. O wyrazanie opinii prosze osoby tylko takie, ktore rower uzytkuja badz uzytkowaly.
Pytanie, tak jak w tytule, odnosnie Giant ACid'a, jak sie sprawuje, czy moze jakies lepsze alternatywy za podobna cene, i to co irytuje mnie najbardziej - siodelko, czy nie ulegnie ono jakiejs deformacji podczas np. skoku ? Nie mowie o osobach 1,50 m wzrostu i 50 kg masy... ^^
Pozdrawiam.
PS. O wyrazanie opinii prosze osoby tylko takie, ktore rower uzytkuja badz uzytkowaly.
Nie uzytkowalem, ale sie wypowiem.
Siodelko to nie wiem, ale to w zasadzie jest po to zebys sobie nie uszkoldzil klejnotow a nie do siedzenia :P
Za taka kase nie ma chyba lepszego roweru. Sama ramka kosztuje 1500 a caloisc mozesz wyrwac w sklepie za 2000 spokojnie... Super opcja do rozbudowy.
Siodelko to nie wiem, ale to w zasadzie jest po to zebys sobie nie uszkoldzil klejnotow a nie do siedzenia :P
Za taka kase nie ma chyba lepszego roweru. Sama ramka kosztuje 1500 a caloisc mozesz wyrwac w sklepie za 2000 spokojnie... Super opcja do rozbudowy.
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
raczej nic. U mnie było wszytsko w porządku dopuki nie zacząłem skakać i małych dropów walić, pare też było zezów w pedałki podczas tricków i ostro jebnołem dupą w siodełko i sie troche powyginało. Jak chcerz mieć coś mocnego to za jakiś czas jak to ci sie znudzi kup cobie jakieś z prętami Cr-Mo albo podobne
The Power Is On Your Side !!!