Moderatorzy - porządki

Damian04
Kontakt:

Post autor: Damian04 »

Gdyby była większa ilosc modów to raczej na pewno forum funkcjonowałoby znacznie lepiej. Co nie znaczy ze obecnie jest źle ;P... Ale tak jak pisal Bombell nowych moderatorów powinno wybierać sie z tych użytkowników, którzy często udzielają sie na forum i znają sie na rzeczy...

Pozdro ;)
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
eskimos28
Kontakt:

Post autor: eskimos28 »

Tak szzcerze mówiąc to ja nie widze tu nikogo, kto byłby nowym modem. Był Bombell który nie był i teraz jest. To mu się należało, bo się często wypowiadał itp. Nie widze tu innych co by na takie miano zaslużyli. ;) Kiedy nowe forum będzie? ;> I wprowadźcie ostrzeżeni. np. do 3 i wypad gościu na np. pół roku. Pomysłów jest wiele, tylko trza je zrealizować...;P
Powodzenia. ;)
Slopstyler
Kontakt:

Post autor: Slopstyler »

Tak nawiasem świetnym modem byłby off_road. Zna się chłop na serwisie amorów. :)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10861186
eskimos28
Kontakt:

Post autor: eskimos28 »

No tak off_road zna się na rzeczy, ale mod powinien znać się na wielu innych rzeczach. Chociaż off_rad nie byłby złym kandydatem. xd
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Marcio choćby dlatego że przestrzega zasad forum i wierze ze doskonale spełnił by to zadanie, zna się na sprzęcie i jak co potrafi doradzić, a w razie potrzeby upomnieć ;) pozatym zawsze umie postawić na swoim :)
Back in black
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Panowie mod nie jest od znania sie na wszystkim. Chodzi o to zeby była pewna kultura i poziom wypowiedzi oraz chec do pracy nad forum. Wiec to czy ktos sie zna na jednej dziedzinie nic nie znaczy.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

mod się nie musi znać na sprzęcie, nie jest od serwisu ale od dbania o porządek i przestrzegania zasad forum .... no ale jak się zna na sprzęcie to dobrze, zawsze komuś coś może doradzić.

jak dla mnie to większa ilość osób do kontrolowania forum to dobry pomysł, ale bez przesady. wiadomo, nikt nie będzie siedział i sprawdzał każdego nowego posta czy aby coś tam jest nie w porządku. jak dla mnie to wole iść na rower albo wieczorem an piwo. zajmuję się swoją rolą kiedy mam okazję i wchodzę sobie na stronę, robię przegląd wszystkich tematów i tyle, nie czuję się ani przepracowany ani zmęczony i myślę że jest to metoda. Odpowiednia ilość modów z takim podejściem i mamy zapewniona czytelność forum.

Spaced a co do zumbi to no cóż ... wtopiłem, moja wiarygodność legła w gruzach ... mało tego, zainteresowany jestem Lifelinem .... :P
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

KaKTuSSS, czyli też bierzesz udział w 'lajflajnowej" zmowie i wszystko wiesz, tylko nie chcesz powiedzieć.. Troszkę nie pasuje tylko Twoja lokalizacja.. ;)

Na dniach pojawi się nowy "zielony".. Jedna z nielicznych osób na tym forum, która potrafi Spaced'owi "zabić klina" ;)
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

ArthurGreen no właśnie, lokalizacja nie pasi ... nie pozostaje nic innego jak w imię zmian na dh-zonie przeprowadzić się w wasze strony ;)
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Nie kasowac nie kasowac , nie spie :) Ostatnio wiecej czytam niz pisze ale to dzialanie z ukrycia :)
n0 ridE n0 fUN
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

no ja mysle ze na te chwile beda: 3,143k4r2, motomysz, GÓRNIK, KaKTuSSS, Bombell, Spaced, ArthurGreen.. a dojda tez nowe twarze. uwazam ze im wiecej moderatorow tym lepiej dla forum. mysle ze ekipe mozna by powiekszyc nawet o drugie tyle, tylko zeby byli chetni co beda wchodzic mniej wiecej regularnie. regulamin forum - czy ja wiem, moze bardziej przydaloby sie cos w stylu FAQ, z czestymi pytaniami.
KaKTuSSS pisze:ArthurGreen no właśnie, lokalizacja nie pasi ... nie pozostaje nic innego jak w imię zmian na dh-zonie przeprowadzić się w wasze strony Wink
a jaak! :D
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

nikom ale jak bany i warny znowu odpalicie to zeby scysji nie było to regulamin dałby nam cos do czego moznaby sie odwołac. Podobnie zamkniete tematy etc.
Juz pare drak o to było.
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

LestatBiker popieram w 100%.
Steel2 zna się na wielu rzeczach, nie jest tu od wczoraj, i aż nadto lubi porządek :wink:
Fils
Kontakt:

Post autor: Fils »

Ja też jestem za Steel2. Wydaje mi się, że on pobłażliwy nie będzie i zrobi porządek na forum.
S: NOWE Tarcze Avid G3 160mm przód i tył
Sztywniak
Kontakt:

Post autor: Sztywniak »

Ja też popieram :)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

no no, wygląda na to że mafia forumowa obierze sobie jako jeden z priorytetów walkę z ortografią :P bójcie się dyslektycy/dysortografi(tak się to pisze???:P) i inni odszczepieńcy, wasze dni są policzone :P:P:P
Cubus5
Kontakt:

Post autor: Cubus5 »

Steel2 - naprawdę sensowny użytkownik i pomocny w sprawach sprzętu.
KaKTuSSS hehe ortografia u młodzieży to największy problem :( żal patrzeć na takie wypiski na forum typu: "sprzent" itp.
Spaced ważne żeby każdy z modów znał się dobrze w jakiejś dziedzinie, będzie to wszystkim pomocne a i wiarygodne będą opinie moderatora i przydatne dla innych użytkowników proszących o pomoc.
Rajsing 2011 http://www.pinkbike.com/photo/7198816/
gg:1037908
easy_rider
Kontakt:

Post autor: easy_rider »

KaKTuSSS pisze:bójcie się dyslektycy/dysortografi(tak się to pisze???:P) i inni odszczepieńcy, wasze dni są policzone :P:P:P
"bendom" warny i bany :lol:
Las3k_91 Ldz pisze:Steel2 zna się na wielu rzeczach, nie jest tu od wczoraj, i aż nadto lubi porządek
z tego co zauważyłem to nadgorliwość Steel2 często irytuje większość użytkowników tego forum. peace 8)
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

easy_rider Mod ma być wyznacznikiem kultury, wiedzy i znajomości regulaminy, wszyscy którzy mają coś do Steel'a to gówniarze z NEO, nie mający za grosz kultury i rozsądku, trzeźwego rozumienia sprawy itd... Jak się czyta to aż krew zalewa.

Steel Na Moda... Wiem że wiecie że kupiłem "co nieco" od Niego, ale nie jest to sponsorowane :D, Lubię go, cenię wiedzę, pomoc i tyle
ODPOWIEDZ