Mam pytanie otóż dostałem ostatnio dość starty amortyzator firmy ZZYZX.Jest to dwupółka ma 150mm skoku .Olej spreżyna .Dorabiane mocowanie pood tarcze .Stan dośc dobry jak na swoje lata .Czy ktos moze mi powiedziec ile moge za niego dostac ???.
strongbikker>>amortyzator ma zdjete naklejki półki amortzatora maja zdjety lakier .AMortyzator bedzie malowany w lakierni proszkowej za tydzien stan techniczny jest dobry ale jeszcze trzeba wymienic olej i uszczelki.Cena hmmmmm mysle ze to bedzie około 200-250zł do dogadania się !!!.GG- 5087309
kurcze, szkoda, ze kasy niemam bo bym go wzial, chocby tylko poto zeby na scianie powiesic. kurcze to jest klasyka, jak go pierwszy raz zobaczylem live to sie przestraszylem, ahh te golenie.
kiedys jezdzilem na dehowce firmy Grossman Project z amorkiem zzyzx i byl zajebisty naprawde... chodzil super... a wiecie ile mial skoku???
260 mm... klasyka...
Dla wszystkich ciekawych stanem amorka na chwile obecna !!.Ma zdjete naklejki ,2 pólki sa wyszlifowane ,ma luzy stan >>>do remontu .Cena 220zł Kto jest naprawde zainteresowny kupnem niech pisze na gg-5087309
widzialem kiedys jakeigos zzyzxa :p w wawie jeden taki jezdzil. tylko sie pogial troszku :P jutro jak znajde fotke to wrzuce na pinka stan rowebranego (znajomy fotke podslal)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt