mikael skąd wiesz że
??mikael pisze:dzieciarnia
zgodze się z tobąMarcio pisze:Czemu zerujecie tak na Slawku? Slyszalem ze usypal dosyc sporo tras/hop, a teraz jeszcze czytam, ze Slawek jest wiec bedzie sobie kopal a Wy na gotowe przyjedziecie co?
ps. nie pisze tu o osobach co ktore cos faktycznie robia. <zeby nie bylo>
ja wychodzę z założenia że skoro korzystam z tego miejsca, jeżdżę tam to mogę coś dać od siebie aby to miejsce było jeszcze lepszeMAGIK_KRK_PL pisze:BTW. czemu ma robić to tylko jedna osoba skoro jeździ tam masa osób więc może jeśli każdy by coś pomógł to by się Whistler zrobiło ? ;]
Lepiej niech trasę robi parę osób, a dobrze. Już parę razy w ubiegłym sezonie widać było, że niektórzy 'inżynierowie' z dobrymi chęciami byli... poprostu zbędni. Liczy się jakość, a nie masówka zebrana na "Hura!".MAGIK_KRK_PL pisze:ja wychodzę z założenia że skoro korzystam z tego miejsca, jeżdżę tam to mogę coś dać od siebie aby to miejsce było jeszcze lepsze Smile i właśnie niecierpie czegoś takiego jak "przychodzenie na gotowe" Neutral
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości