iPhone 3g dylemat

tomi_ny
Kontakt:

Post autor: tomi_ny »

Speed_Street da sie obie te rzeczy zrobic! do iphona trzeba sie przyzwyczaic i po miesiacu nie chcesz juz niczego innego ! mam go od kilku miesiecy i nie zamienil bym go na nic innego! moze wydaje sie na poczatku nie funkcjonalny ale z czasem wszystkie te "minusy" staja sie plusami :wink: polecam 16g bo 8g na dlugo nie wystarczy :lol:
http://www.pinkbike.com/photo/2148369/
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

bierz śmiało, w końcu 'it blends!!'

http://www.youtube.com/watch?v=DLxq90xmYUs
http://dhcyc.pinkbike.com
Sokół
Kontakt:

Post autor: Sokół »

Speed_Street
Kontakt:

Post autor: Speed_Street »

:arrow: A majac do wyboru

E71
iPhone
E66
SE C905

Co byście wybrali, i dla czego :?:
street-fighter
Kontakt:

Post autor: street-fighter »

E71!
dlaczego? E71 ma klawiature qwerty dzieki czemu dobrze sie pisze sms i do korzystania z neta tez ok. Ekran szerszy niz w innych co do neta tez bdb. WiFi.
Dodatkowo na potwierdzenie ze to dobry tel: "Nokia E71 została wybrana jako najlepszy mobilny telefon w
WIRED Magazine's 2008 Best of Test."

Chyba ze jeszcze masz jakies htc do wyboru :)
To tylko moja skromna opinia. Prosze nie gryzc :]
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Miałem E71 i dla mnie zbyt zagmatwana i przedewszystkim brak dotykowego wyswietlacza. Może to przez to, ze wcześniej skarzony byłem SE M600i, którego do teraz mam i bardzo chwale. Dodam ze wbrew przekonaniom iP jest bardzo intuicyjny. Moja 7-mio letnia córka uruchamia każda aplikacje i nawet potrafi napisać maila. Nie wspomnę o tym jak wyglądają gry i jaka jest radość kiedy skrecasz, przechylając tel:
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
GrzesiekrK
Kontakt:

Post autor: GrzesiekrK »

bierz i sie nie zastanawiaj. jedyny telefon w ktorym dotyk pracuje z uzytkownikiem. nie trzba klepac po wyswietlaczu jak w innych telefonach bo jak pewnie nie wszyscy wiedza ze tylko w ip jest multitouch i ekran reagujacy na cieplo:) zadne htc touch nie pracuje tak szybko jak ip. plikow nie trzba kupowac w itunes zeby wrzucic do telefonu. zdjecia nie sa tragiczne. cydia zalatwia problem dodatkow do telefonu. smsy pisze sie bardzo dobrze. muzyke odtwarza super. przegladanie internetu jednym slowem - Zaje***. Dla mnie najlepszy telefon na rynku obok wlasnie n95-1.
gg: 5210092
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

sergio94 da sie kasowac pliki z poziomu telefonu,wystarczy wiedziec jak ;).magicznym sposobem jest przesuniecie palcem od lewej do prawej,wtedy pokazuje sie przycisk "usun"-dziala to tak w wypadku smsow,jak i mp3 czy filmow.gry i programy tez sie da usunac bez uzycia kompa.
robol2010 lol,sluchasz na sluchawkach powyzej 70%?!nosze plugi i wykorzystuje moze 30%... jesli masz na mysli dzwiek z wbudowanego glosniczka to porownaj (tak natezenie jak i jakosc) do reszty rynku-dzwiek jest naprawde poprawny jak na taki malutki popierdywacz!
Speed_Street mialem juz sporo telefonow,smartphone'ow i palmtopow i moje zdanie jest nastepujace: w porownaniu do innych zabawek ktore mialem iphone niezle wyglada,jest naprawde dobrze wykonany (nie moge patrzyc na mojego starego ipaqa odkad mam iphone'a),szybko sie do niego przyzwyczailem (z palmtopem z analogicznymi funkcjami wytrzymalem tydzien i sie poddalem),ponadto jest zajebisty w podrozach-np 6h jazda pociagiem,czy lot samolotem,SUPER wyswietlacz.

iphone'a dostalem,czy bym go kupil-nie wiem.ale jestem z niego zadowolony-mimo ze go ostatnio uszkodzilem.
w tej chwili ajfonik czeka na naprawe a ja korzystam z e51...ten symbian to jakis taki niestabilny...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

ja już od iphone wolał bym moje mio a501 ;/ przynajmniej ma pozondny system.
poszukaj coś z oferty SPV, HTC, HP
GrzesiekrK
Kontakt:

Post autor: GrzesiekrK »

jezeli chcesz miec lipny dotyk i wieszajacy sie i wolny system to wez to co ci pisze artin.van.bruyen
gg: 5210092
Mameb
Kontakt:

Post autor: Mameb »

osobiscie mam OMNIE i zaluje,ze nie wzielem Iphone... Net w telefonie jest juz tani, do tego WI-FI i mozesz sie laczyc ile chcesz i z czym chcesz... a jak nie masz WI-Fi to idziesz pod jakis PUB i ciagniesz od nich ;p. IP to jeden z lepszych telefonow na rynku... Mowia o nim pelno glupot, ze nie jest przystosowany itp ( wiele tego slyszalem ), ale to bzdury wyczytane gdzies na necie, te osoby nigdy nie mialy go w rekach...
PS: Srzedam OMNIE/ zamienie na IP ;p
Pozdrawiam, Mameb
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Byłem swego czasu zainteresowany I-Phonem, ale telefon po krótkim zapoznaniu się z nim, poprostu mnie odstraszył . Grał gorzej niż moja ŚP nokia 5610 i dawno już zapomniana motorola mpx 200 ! Aparat był kichowaty, a to pkt. na którym mi zależy, gdyż często potrzebuję zrobić fotki jakiś notatek jak jestem poza domem, a wtedy przecież nie ma się dużego, prawdziwego aparatu przy sobie ...

Wyświetlacz - tutaj przyznam rację, że fajny :) Bardzo mi się podobała szybkość systemu, lecz samo wykonanie telefonu - niezbyt...

Co kupiłem ? Byłem zmuszony wstrzelić się nagle w zakup telefonu do 600zł i kupiłem sobie LG ku990, które było dla mnie mega niepozorne i chciałem je nawet oddać do sklepu, zanim rozpakowałem ( zakup przypadkowy - długa historia ) . Teraz jestem z tego telefonu bardzo zadowolony . MP3 słucha się naprawdę dobrze, odtwarzacz jest wystarczający, a jakość dźwięu nawet na seryjnych słuchawkach jest BDB . Wyświetlacz też ładny i duży, ale nie działa to tak szybko jak I-phone . Napewno aparat to nie cód światowej techniki, ale jest kilka klas lepiej niż w apple .Do tego doliczyć trzeba normlnych rozmiarów klawiaturę ekranową i bardzo przemyślane menu ... Świetnie ogląda się też filmy, jak i jakość kręconych filmów jest naprawdę bdb - nie bałbym się nakręcić tym telefonem krótkiego filmu i go pokazać innym ... do tego kręcenie w 120fps ... naprawdę ciekawe efekty daje .

Pozdrawiam !
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
sergio94
Kontakt:

Post autor: sergio94 »

Ok, wszyscy tu wypowiadacie się o IPhonie, ale dla mnie osobiście, Twoja opinia Sudi, jest trochę wypaczona. Na początku piszesz, że grał beznadziejnie, po czym wspominasz, że jakość dźwięku w ku990 na seryjnych słuchawkach jest bdb. Jak dla mnie, to muzyka byłaby głównym atutem IP w starciu z innymi telefonami i aż żal kupować byłoby kupować telefon za 1000 zł i nie wykorzystywać nawet w 20% procentach jego potencjału poprzez słuchanie na seryjnych pierdziawkach.

Ja osobiście nie wydałbym tysiąca złotych na telefon, nie mam też abonamentu, ale mogę wszystkich zapewnić, że IP to najlepiej grający telefon, a możliwe, że najlepiej grający Ipod w historii. Osoby, które naprawdę się znają i można powiedzieć, że są "maniakami", taką właśnie mają opinie.

Pozdrawiam :wink:
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

sergio94 No i się zgadza . Jakość dźwięku I-Phone mnie nie powaliła, a ta z ku990 pozytywnie zaskoczyła . Nie jestem maniakiem I-phone, ani nawet i-podów, ale wiem co to znaczy, jak coś gra dobrze . Owszem - słuch każdy ma swój, ale np. przy zakupie kolumn podłogowych, porównywałem Kode av702f i wofferdale za ok 2000zł ( bo tyle miałem na wydanie ) . Wybrałem kode, bo za cenę o połowę przeszło mniejszą, grały na tym samym wzmacniaczu ( Marantz, ale nie paiętam modelu ) zauważalnie lepiej niż droższy konkurent . Nie zawsze cena = jakość, choć musze przyznać, że te droższe kolumny miały o ok 5l większy litraż .
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
ODPOWIEDZ