sergio94 da sie kasowac pliki z poziomu telefonu,wystarczy wiedziec jak

.magicznym sposobem jest przesuniecie palcem od lewej do prawej,wtedy pokazuje sie przycisk "usun"-dziala to tak w wypadku smsow,jak i mp3 czy filmow.gry i programy tez sie da usunac bez uzycia kompa.
robol2010 lol,sluchasz na sluchawkach powyzej 70%?!nosze plugi i wykorzystuje moze 30%... jesli masz na mysli dzwiek z wbudowanego glosniczka to porownaj (tak natezenie jak i jakosc) do reszty rynku-dzwiek jest naprawde poprawny jak na taki malutki popierdywacz!
Speed_Street mialem juz sporo telefonow,smartphone'ow i palmtopow i moje zdanie jest nastepujace: w porownaniu do innych zabawek ktore mialem iphone niezle wyglada,jest naprawde dobrze wykonany (nie moge patrzyc na mojego starego ipaqa odkad mam iphone'a),szybko sie do niego przyzwyczailem (z palmtopem z analogicznymi funkcjami wytrzymalem tydzien i sie poddalem),ponadto jest zajebisty w podrozach-np 6h jazda pociagiem,czy lot samolotem,SUPER wyswietlacz.
iphone'a dostalem,czy bym go kupil-nie wiem.ale jestem z niego zadowolony-mimo ze go ostatnio uszkodzilem.
w tej chwili ajfonik czeka na naprawe a ja korzystam z e51...ten symbian to jakis taki niestabilny...