Obręcze do dh

deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

GgG pisze:A ja polecam dartmoora crusshera, na maiłem 3 takie obręcze i nie działo się im nic po wszystkich niedolotach których dużo miałem włącznie z wpadaniem na drzewo na którym rama i amortyzator poległ (ważę 80kg). J
dokładnie polecam!!
mój pierwszy sezon miałem takie i są idealne , a lekko nie miały
sam teraz mam mtx 33 i nie narzekam :):)
Slavvduro
Hajdas
Kontakt:

Post autor: Hajdas »

mas1o też od początku mam blizzarda... ale po 2 miechach lekka centra i jajko 1mm które było od nowości.. nowa obręcz i jajko.. kumpel miał 2 blizzardy, zaplótł koła (dodaje że w naprawde renomowanym serwisie) i oba miały jajko ;]

deviz a czemu nie kupić odrazu czegoś naprawdę dobrego-lekkiego ??
balek09
Kontakt:

Post autor: balek09 »

a teraz taki off topic czy rower moge myć myjką ciśnieniową??
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Jak zrobisz to inteligentnie to możesz. Byle nie "walić" ciśnieniem zbyt wysokim i bezpośrednio w łożyska.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

Kup sobie Mavick Ex729 potem zapominasz, że masz obręcze... a rower można my myjką ale trzeba to robić z 'głową'.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

MAGIK_KRK_PL pisze:deviz a czemu nie kupić odrazu czegoś naprawdę dobrego-lekkiego ??
słuszna uwaga
w sumie można, ale sam popełniłem taki błąd, i wciskam innym że tak jest fajnie xD
a na serio, to myślałem po prostu że crussherry są mocniejsze...
mtx mam dopiero 2 tyg , wiec nie wiem czy są tak pancerne :)
dlatego polecałem sprawdzone ;)

a co do mycia myjką, można byle nie walić też po uszczelkach od amora, tak słyszałem kiedyś w pewnym szanowanym serwisie ;)
Slavvduro
1nVALID
Kontakt:

Post autor: 1nVALID »

Ja mialem D521 z tylu w sztywnym przez 2 sezony potem w fullach przez 2 sezony (ta sama) i nadal zyje, nie bede jej juz katowal (pojdzie na emeryture staruszka) ale spokojnie polecam obrecze Mavic (cos tam sie jezdzilo na innych tez). Oczywiscie wszystko zalezy od zaplecenia, ja zaplatalem sam po uprzedniej nauce od najlepszych (moj sklep to dom druzyny cyclocrossowych wymiataczy w UK).

Tez dobra rzecz to Supra MT, mialem z przodu (nie wiem po co, ale tak wyszlo;p) i kolo bylo najsztywniejsze jakie widzialem, po zapleceniu nawet nie raczylo odprezyc szprych mimo tego ze sie na nim polozylem (i tak zostalo juz proste do dzisiaj kiedy to zaczalem je rozbierac). Teraz pojdzie na tyl, zobaczymy jak sie spisze.

Edit: Szkoda ze tych producentow/modeli nie bierzesz pod uwage, moze zmienisz zdanie.
balek09
Kontakt:

Post autor: balek09 »

nie że nie biorę po prostu kolega doradził mi te obręcze
DC_CC
Kontakt:

Post autor: DC_CC »

Ja polecam Dartmoor Crusher. Jeżdże na nich już rok po schodach,zdażają się też niedoloty a one nie złapaly nawet małej centry. naprawde są świetne. POLECAM! 8)
mas1o
Kontakt:

Post autor: mas1o »

No ja tez mam jajko, ale myslalem ze to przez zly zaplot :F
ODPOWIEDZ