2. Kolejny problem też związany z tym suportem... Jak jest wykręcony to wszystko ładnie się kręci. Wkręcam go najpierw z jednej strony.. Dalej jest okej kręci się dobrze. Dokręcam na chama to zaczyna ciut ciężej chodzić. Dokręcam drugą miskę na hama to już w ogóle kijowo...

3. Jeszcze mam pytanko.. Czy do Boxxera podejdzie adapter IS? Domyślam się że z podkładami itd, ale czy to będzie współgrać? Nie będzie np. tylko pół tarczy łapać? Bo jak wiadomo PM można regulować podkładkami w kwestii wysokości też, a IS niestety nie.
4. Czy jest możliwe żebym miał luzy na Marzocchi Junior z 2004r? Kupiłem (z 5 miechów temu) używkę (2 właściciel) bardzo zadbany był, lagi nawet nie wytarte do zieleni itp. Ostatnio czuję, że mam z przodu takie dziwne luzy.. Wiem, że to na pewno na Black Boxie, ale jeszcze gdzieś da się odczuć. Bardzo możliwe, że stery, ale na razie palcem nie odczułem tego luzu na łożyskach(maszynowych). Dziwna sprawa... Dodam, że sprawdzając luzy przód-tył to "Jurek" niestety i tak się ugina o te kilka mm i nie jestem w stanie tego sprawdzić takim sposobem, a "na oko" nie widać żeby coś było nie tak. Pytam bardziej z ciekawości, bo jestem prawie pewien, że nie ma takiej opcji na tej klasy amortyzatorze... Toż to nie DURO !