Kazoorka w gazecie
-
- Kontakt:
Kazoorka w gazecie
Witam Was ponownie. W poniedziałek byłem na kazoorce i w pewnej chwili podszedł do mnie fotoreporter tygodnika Wprost i powiedział że robi materiał o miejscach w Wawie pod zabudowe. Ale nie bójcie sie!!!! Nie postawia na kazoorce jakiegoś budynku. Robił zdjęcia i powiedział że w przyszły poniedziałek będzie material w gazecie. Przy okazji zrobił mi kilka zdjęć na torze. Zachęcam do kupna Wprosta i poczytania co tam pisze.
To w takim razie co ma Kazoorka do tego artykułu? Nie jest to na pewno żaden teren pod zabudowę - bo od dwóch lat nalezy do "Parku Wyżyny", obejmującego te wszystkie zielone tereny wokoło, aż do torów kolejowych.
Ale chętnie przeczytam co tam JEST NAPISANE. :)))
Ale chętnie przeczytam co tam JEST NAPISANE. :)))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
ja pierdole jakie z was sa cioty. nmowie ze nic tam nie wybuduja! koles robi artykul o tamtych terenach i chcial miec zdjecia budynkow mieszkalnych a przy okazji toru. I nie byl z brovo tylko z Wprosta bo pokazal legitymacje fotoreportera wprosta zanim sie spytal czy moze mi tam te zdjecia na tle budynkow i toru zrobic. naprawde niektorzy tu sa zjebami...
-
- Kontakt:
Zreszta, sam kiedys cykalem foty do gazet itp, wiec z doswiadczenia moge powiedziec, ze gros zdjec robilem dla wlasnej przyjemnosci. Z kilku kliszy wypstrykanych jednego dnia do gazety szlo moze kilkanascie fotek. A ile fajnych ludzi poznalem w trakcie takiego snucia sie po Warszawie z aparatem ;)
Tak wiec luzuj Brynow Team, usmiechnij sie, moze bedziesz na jakiejs focie we Wprost ;))
Tak wiec luzuj Brynow Team, usmiechnij sie, moze bedziesz na jakiejs focie we Wprost ;))
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="Brynów Team"]mnie wkurwila tylko pierwsza wypowiedz na ten temat Pasqdy a tak to dla Was respect. dla Ciebie Pasqud tez ale sie wkurwilem[/quote]
Nie no, jesli Cie urazilem to przepraszam bardzo, nie mialem zlych zamiarow. Mam nadzieje ze jak sie gdzies spotkamy na miescie to nie przebijesz mi opon i nie powyrywasz szprych ;)
Nie no, jesli Cie urazilem to przepraszam bardzo, nie mialem zlych zamiarow. Mam nadzieje ze jak sie gdzies spotkamy na miescie to nie przebijesz mi opon i nie powyrywasz szprych ;)
www.mushroomhead.prv.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: