diablos993 pisze:P.S. Drop off chodzi ciut lepiej od Duro po tuningu.. DOSŁOWNIE. Wiem co mówię.. Tylko ładniej wygląda, nie łapie luzów, ma więcej skoku, sztywność i reszte ble ble ble.. ale pracą nie zachwyca... A za 800zł to całkowicie OUT
tak, drop off to gowno, za to twoj junior pewnie ma prace 1000x lepsza od drop offa, chociaz sa te same tlumiki uzyte. drop off to dobry amor ale nie za 800zl i nie na miekka os.. 300-400zl mozna dac maksymalnie za niego
kruczek Na twoim miejscu bym chyba dozbierał tą kase i kupił Domaina, tylko pytanie czy naprawde chcesz taki amor do Bitcha..... ;/
I jeszcze jedna sprawakruczek bo widze że jesteś z Buska, jeżeli znasz takiego ziomala jak Skrzat od was to weź go prosze poproś ode mnie żeby mi foty i filmy przesłał z wakacji ostatnich ;p . Powiedz że Maciek Warszawiak, będzie wiedział ;p bmwm32@op.pl i z góry dzięki
Pozdr ;p
ZuniKrk Domain ma 180 skoku, a 3cm różnicy to już sporo. Zmiana pika na z1 jest bez sensu bo praca gorsza, a tylko 1cm wyższy - żal pika. Jedyne logiczne wyjście to jak mówiłem domain, ewentualnie te 66, ale żeby7 kupić jakiś fajny działający model to tak 1000zł trzeba liczyć.