Groober odwołuje zawody :(

Francuz
Kontakt:

Post autor: Francuz »

ArthurGreen pisze:Już mówiłeś o tym w zeszłym roku
To w takim razie czemu podał terminy zawodow ?? W sumie zrobił tylko nadzieje ludziom...

Szkoda ... Nigdy nie narzekałem na niczyje zawody, jak już coś to na siebie ze nie wyrabiam z trasa lub na niespodziewana zmianę pogody :) Zawsze dobra okazja na sprawdzanie swoich możliwości i lekkiej rywalizacji z znajomymi. A przede wszystkim dobra zabawa !!
http://www.e-wypoczynek.pl/dewajtis/
Tanie noclegi w centrum Zakopanego !!
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Francuz było juz w zeszłym roku. Tez pamietam. Artur ma racje. ( I znowu wyjdzie, ze spisek jest jakiś)
wojtec
Kontakt:

Post autor: wojtec »

muglby ktos podac kalendarz zawodów ktore sie na 100% odbeda ?
chodzi mi tylko i wylacznie o zawody dh ...
Kupie damper dhx 4.0 lub 5.0 dlugosc 222
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Patrząc ,że u nas to się wszystko strasznie wolno rozwija + brak imprez (Superliga,Groober) to ten sezon dla wielu będzie spisany na straty. Co wogóle jeszcze zostało Puchar Polski DH i 4X ,Downstairs, a z dirtu :MTBMX,Skafunder ???

PS: Adidas Slopestyle też odpadł???
Spaced
moderator
Kontakt:

nopainnogame nieoficialne info ale, ze źródła niemcojezyczne to bardzo mozliwe, ze to prawda.
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Kryzys Panowie... z tego co czytam to praktycznie połowy zawodów zwiazanych z kolarstwem grawitacyjnym ma nie być :cry:
Back in black
Spaced
moderator
Kontakt:

LestatBiker w grawitacji. Szosowcy sie jaraja bo idzie plota, ze jest szansa na Armstronga na Tour de Pologne ;)
LestatBiker
Kontakt:

Post autor: LestatBiker »

Spaced w mojej okolicy też nikt ze zwykłych kolarzy nie jest zadowolony, bo 4x w skierkach nie bedzie, i xc w żyrardowie też, no lipa sie straszna dzieje z tymi zawodami :(
Back in black
Spaced
moderator
Kontakt:

LestatBiker skonczy sie panika to skoncza sie problemy. Połowa z tego kryzysowego gadania i spadków to jest paniczne chowanie forsy pod poduszke.
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

nopainnogame pisze:Patrząc ,że u nas to się wszystko strasznie wolno rozwija + brak imprez
dziwisz się.... bo ja nie
organizatorom odechciewa się wszystkiego jak czytają takie słowa:

cytat z komentarzy na stronie hcfr.pl pod wiadomością o odwołaniu cyklu zawodów:

"Stanach dnia 24.03.2009 10:12
Ja piernicze chlop gada jakby mu kazdy rowerzysta cos zrobil a Wy mu jeszcze gratulujecie i dziekujecie porazka...Jak mu nie odpowiada to jest jego problem i niech spieprza,i niech sobie znajdzie towarzystwo od tych tuargow a nie gada jacy to rowerzysci sa z dupy.Sam gada o nagrodach tak,bo mial je do DUPY!i dobrze wie o tym,wiec kto ma dobrze o nim mowic??na wszystko sobie trzeba zapracowac"

... zdziwiły mnie te słowa
krytykować każdy może (bo to proste nie), "na wszystko trzeba zapracować" więc czekam kiedy autor tego postu zorganizuje własne zawody
Spaced
moderator
Kontakt:

snizy ale zeby od tego uciec nie trzeba odejsc z community rowerowego tylko z kraju wyjechac ;)
damian_zako
Kontakt:

Post autor: damian_zako »

Spaced, na temat Adidas Slopestyle info pojawiło się jak najbardziej oficjalne...

http://www.adidas-slopestyle.com/filead ... no2009.php
Please note: As a result of the global financial crisis which brought about severe budget cuts there will be no adidas Slopestyle in 2009.
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

snizy Właśnie takie buractwo wkurza najbardziej, ale i tak myślę że główny powód to sprawy rodzinne i promowanie siebie, bo gadanie kilku szczeniaków nie zniechęca aż tak bardzo, przeca na 200 osób zawsze znajdzie się ten "bez mózgu" (czy jak to było w tym sławetnym filmie gdzie gość pokazał nebywały intelekt)

Przeczytajcie wszystkie komenty na HCFR. Wypowiada się tam Anałana i myślę że On wyjaśnia wszystko, Na Grooberze byłem raz i jakoś klimat ludzi na rowerach tam Mi nie pasował, ale reszta Ok.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

snizy pisze:"Stanach dnia 24.03.2009 10:12
Ja piernicze chlop gada jakby mu kazdy rowerzysta cos zrobil a Wy mu jeszcze gratulujecie i dziekujecie porazka...Jak mu nie odpowiada to jest jego problem i niech spieprza,i niech sobie znajdzie towarzystwo od tych tuargow a nie gada jacy to rowerzysci sa z dupy.Sam gada o nagrodach tak,bo mial je do DUPY!i dobrze wie o tym,wiec kto ma dobrze o nim mowic??na wszystko sobie trzeba zapracowac"

ogólnie to ten osobnik zawsze ma coś podobnego do dodania i zawsze sie to tez komicznie czyta:) powodzenia na wojowniczej drodze życia......................
http://dhcyc.pinkbike.com
ODPOWIEDZ