Jaki sztywniak do 66VF2 06, aby dało sie robić x-up ?
Jaki sztywniak do 66VF2 06, aby dało sie robić x-up ?
Witam, szukam ramy (hardtaila) do amortyzatora 66 VF2 2006(szroka korona), aby dało sie robić spokojnie x-upa bez haczenia korony o rame i żeby nie trzeba było z tym nic kombinować, oprucz tego rama musi być oczywiście bardzo mocna i mieć dobre kąty przy tym amortyzatorze (170mm).Przymierzałem do Bitcha 06 i niebardzo sie mieści. Na rame planuję przeznaczyć do 700 zł i najlepiej zeby to była nowa rama, rozważam opcje takie jak NS Surge, Pitbull 14". Pomóżcie bo nie wiem czy w tych ramach sie zmieści ten amortyzator, a może macie jeszcze jakieś inne propozycje. Proszę sie wypowiadać tlyko o ramach z którymi sie miało bezpośredni kontakt, a nie że "słyszałem, czytałem". Secik będzie służył do różnych stylów jazdy (FR, lajtowe DH, no i czasem jakieś małe trikowanie ; -). Żeby nie było, szukałem w szukajce i nic nie znalazłem, bo tam nic nie ma. Czekam na odpowiedzi, Pozdrawiam i z góry dziękuję za porady.
http://maciek89.pinkbike.com/
Maciek 89 co do Rampage to sprobuj napisac tu: goodbike@op.pl
wydaje mi sie ze widzialem kiedys u nich na wystawie.. moze jeszcze maja.. no i gware bedziesz mial.. swoja droga to goraco polecam sklep
wydaje mi sie ze widzialem kiedys u nich na wystawie.. moze jeszcze maja.. no i gware bedziesz mial.. swoja droga to goraco polecam sklep

-
- Kontakt:
Znalezione na naszej chorej gieldzie na forum(i zeby nie bylo nieporozumien to nie moje ogloszenie !! ) -->>Norco Rampage
sprzedam trzy miesięczną ramę Norco Rampage 2008 w stanie idealnym - brak rys itp. Kontakt gg 2321668, czekam na propozycje
sprzedam trzy miesięczną ramę Norco Rampage 2008 w stanie idealnym - brak rys itp. Kontakt gg 2321668, czekam na propozycje

Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)