Problem D.O.P.E.
apropos tej piasty bez konusa...to byc moze moj kolega kupil kolo od tego goscia od ktorego ty rame kupiles...bo kolega szukal kola 12x135 do Orange 222 i kuipl wlasnie kolo na piescie Ringle i okazalo sie ze owszem piasta ma szerokosc 135mm ale brakuje konusa... wiec moze to ten sam typek.... ale oczywiscie przyjął zwrot...
a co do twojej sytuacji to ja bym dorobil ten adapter... no chyba ze stac cie na wymiane piasty na ringle czy cos w podobie....
dorobienie adaptera nie bedzie trudne i jak masz troche zdolnosci majsterkowicza to mozesz sobie w garazu takie cos wystrugac ;]
a co do twojej sytuacji to ja bym dorobil ten adapter... no chyba ze stac cie na wymiane piasty na ringle czy cos w podobie....
dorobienie adaptera nie bedzie trudne i jak masz troche zdolnosci majsterkowicza to mozesz sobie w garazu takie cos wystrugac ;]
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Durliczek no właśnie, tak więc wyszło na moje, a ten co sprzedaje koło na allegro pisze brednie. Poszerzany kołnierz ... no bez jaj, to generuje tak wiele problemów, że aż mi się nie chce ich wymieniać.
Jeszcze raz zaznaczam, że nie każda piasta bez konusa będzie pasować, ale
-Abbah
- Demon
- Jumping Flea
na pewno. Swoja drogą wszystkie są produkowane przez Ringle. Więc wydaje się to normalne.
Jeszcze raz zaznaczam, że nie każda piasta bez konusa będzie pasować, ale
-Abbah
- Demon
- Jumping Flea
na pewno. Swoja drogą wszystkie są produkowane przez Ringle. Więc wydaje się to normalne.
bo z tym konusem http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=26361 piasta zamienia sie w 150. Bez niego pisty nie zamotuje się w ramie bez pływaka.
Poszukaj na alledrogo piast 150x12 CHOSEN. Chwalą się że robione w tych samych fabrykach co ringle. Np http://www.allegro.pl/item579056255_pia ... promo.html
Piasta sprawdzona na stabie znajomego. Działa oczywiście po zdjęciu dystansu.
Piasta sprawdzona na stabie znajomego. Działa oczywiście po zdjęciu dystansu.